Experiențe împreună.
You are here:

NEWS ALERT | Italienii scriu despre transferul lui Ianis Hagi: "Ofertă curioasă pentru fostul jucător al Fiorentinei"

NEWS ALERT | Italienii scriu despre transferul lui Ianis Hagi: "Ofertă curioasă pentru fostul jucător al Fiorentinei"galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Ianis Hagi este tot mai aproape să se despartă de Viitorul. După evoluţiile remarcabile din acest sezon, căpitanul Viitorului a atras atenţia mai multor cluburi din Europa, dar de serviciile sale se interesează şi FCSB.

Patronul vicecampioanei crede că poate da lovitura cu Ianis Hagi şi a dezvăluit că i-ar fixa două clauze atipice, în cazul în care ar reuşi să îl transfere de la Viitorul. Mai exact, Gigi Becali ar vrea că Ianis, pentru este dispus să plătească patru milioane de euro, să joace meci de meci şi să nu fie schimbat niciodată.

Informaţia a ajuns şi în presa italiană. "FCSB, ofertă curioasă pentru Ianis Hagi: mereu titular şi integralist", titrează Tutto Mercato, care îl citează pe patronul FCSB-ului.

"Dacă îl iau pe Ianis îl pun căpitan direct, Ianis are personalitate de căpitan, mai bun decât toţi căpitanii pe care i-am pus eu până acum. Ianis poate sa plece în Belgia să dea şi chix, dacă vine la noi e altceva. El nu trebuie să facă aşa un salt mare deodată, nu trebuie să urci şapte trepte odată. Ianis este deja e prea valoros nu mai îmi permit să îi zic ceva lui Gică. Dacă ar vrea să îl lase la Steaua îi bag clauză să joace meci de meci şi să nu fie schimbat, că doar nu îşi lasă Hagi copilul fără să fie sigur. Dacă ar pleca acum de la Viitorul nu ar lua pe el mai mut de 3-4 milioane, dacă ajunge la Steaua 40-50 o să iau dacă îl vând. La Viitorul e prea valoros, nu are cu cine să joace" a declarat finanţatorul vicecampioanei pentru PRO X.

La 20 de ani, Ianis Hagi este deja unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti ai Ligii 1, fiind evaluat la 3,5 milioane de euro de specialiştii de la Transfermarkt.de. În etapa trecută, contra Craiovei, Ianis Hagi şi-a trecut în cont al nouălea gol în această ediţie a Ligii 1 şi al 11-lea, în toate competiţiile, în 33 de apariţii în acest sezon, cifre care l-au adus în atenţia unor cluburi din Italia, Spania sau Olanda.

Mihai Teja, lobby pentru transferul lui Ianis Hagi la FCSB

Cu o zi înaintea meciului dintre Viitorul şi FCSB, Mihai Teja a mărturisit că l-ar primi cu braţele deschise la echipă pe căpitanul adversarilor, Ianis Hagi.

"Eu nu vreau să mă refer la preţ, eu doar vorbesc despre Ianis Hagi fotbalistul. Are valoare, e un jucător extraordinar, îmi place foarte mult, are calităţi şi poate să ajungă mult mai sus. Este un alt Ianis Hagi, mă bucur pentru el, îl cunosc de mic şi va ajunge un fotbalist de top.

L-aş îmbrăţişa (n.r. - dacă ar apărea la antrenamentele echipei FCSB). Orice jucător care vine la Steaua, aduce un plus şi are calitate, normal că eşti mulţumit", a declarat Teja.

Meciul dintre Viitorul şi FCSB se joacă duminică, de la 21:00, la Ovidiu, în etapa a şasea a play-off-ului Ligii 1. Partida va putea fi urmărită în direct la Telekom Sport 1 şi pe site-ul telekomsport.ro, în format live video.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe