Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Jucătorul dat ca şi transferat la FCSB s-a înţeles cu altă echipă! ”A semnat azi contractul” Ce anunţase Gigi Becali

NEWS ALERT | Jucătorul dat ca şi transferat la FCSB s-a înţeles cu altă echipă! ”A semnat azi contractul” Ce anunţase Gigi Becaligalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali anunţase în urmă cu ceva timp transferul lui Răzvan Pleşca la FCSB. Mutarea urma să se realizeze la finalul contractului, iar jucătorul îşi dăduse acordul pentru a veni la gruparea roş-albastră.

Nu am semnat nimic, am un acord cu oamenii de acolo. Dacă mă mai vor la vară, atunci o să semnez cu FCSB. Eu voiam să mă las la finalul sezonului”, spunea Răzvan Pleşca în momentul în care apăruse ştirea cu sosirea sa la FCSB. Pleşca lucrase cu Mihai Teja la Mediaş, iar transferul părea sigur.

Numai că fotbalistul s-a răzgândit şi a semnat prelungirea contractului cu Gaz Metan Mediaş. Venirea lui Edward Iordănescu l-a făcut pe Răzvan Pleşca să refuze transferul la FCSB. Portarul în vârstă 36 de ani va juca şi anul viitor la Gaz Metan.

Afla mai multe despre: fcsbplesca,  

viewscnt
Articole similare