Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT! Juventus şi Barcelona s-au înţeles pentru transferul lui Luis Suarez

NEWS ALERT! Juventus şi Barcelona s-au înţeles pentru transferul lui Luis Suarez
Comentarii

Barcelona şi Juventus au ajuns la un acord de principiu pentru transferul lui Luis Suarez.

Negocierile se află într-o fază avansată, după ce atacantul uruguayan a stabilit cu italienii detaliile contractuale.

Cunoscutul site Goal.com susţine că vârful în vârstă de 33 de ani va încasa 10 milioane de euro net anual, contractul său având valabilitate pentru următorii trei ani.

Ţinând cont de faptul că antrenorul olandez Ronald Koeman îşi doreşte să se despartă de Suarez pentru a începe o veritabilă reconstrucţie la Barcelona, este de aşteptat ca suma de transfer să fie mult mai mică decât cota de piaţă a dublului câştigător al Ghetei de Aur. Suma vehiculată se învârte în jurul a 15 milioane de euro, în condiţiile în care cota de piaţă a vârfului este de 28 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. 

Uruguayanul va fi nevoit să dea un examen de limbă şi cultură italiană pentru a obţine paşaportul ţării în formă de cizmă. În acest mod, sud-americanul nu ar mai ocupa unul dintre locurile destinate fotbaliştilor străini din lotul ”Bătrânei doamne”. Examenul ar urma să aibă loc, luni, pe 7 septembrie, potrivit Marca.

Goal.com mai scrie că Barcelona pregăteşte, în acelaşi timp, şi aducerea lui Lautaro Martinez. Catalanii ar fi dispuşi să plătească pentru înlocuitorul lui Suarez aproximativ 100 de milioane de euro.

 

Afla mai multe despre: luis suarez 

viewscnt
Articole similare