Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Klopp la Real Madrid! Perez dă marea lovitură şi reconstruieşte GALAXIA alături de german. Agentul antrenorului la negocieri

NEWS ALERT | Klopp la Real Madrid! Perez dă marea lovitură şi reconstruieşte GALAXIA alături de german. Agentul antrenorului la negocierigalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Florentino Perez şi-a ales viitorul gestionar al proiectului său galactic. Conform presei spaniole, Jurgen Klopp este alesul clubului blanco.

Florentino Perez vrea să reconstruiască Real Madrid, ţinând cont că în acest moment, este convins că actualul lot de jucători are un număr mare de fotbalişti care şi-au atins potenţialul maxim şi au pus bazele unei ere pe Santiago Bernabeu.

Viitorul Real Madrid va fi privat de nume importante precum Sergio Ramos, Marcelo, Toni Kroos, Luka Modric, Gareth Bale sau Karim Benzema, dar va avea un manager capabil să reconstruiască şi să asigure o nouă eră galactică. Şi, conform spaniolilor, acesta ar urma să fie Jurgen Klopp.

Zidane vrea să plece. United, PSG sau Juventus sunt pe urmele sale, dar francezul vrea să fie selecţioner

Conform ibericilor, Zidane va mai rămâne la cârma echipei madrilene cel puţin un sezon. Francezul care a cucerit de trei ori UEFA Champions League cu Real Madrid este dorit de Manchester United, Paris Saint Germain şi Juventus, dar visul său este să antreneze naţionala Franţei.

Un vis care ar putea deveni realitate, ţinând cont că preşedintele Federaţiei, Noel le Graet, a declarat deja că Zidane va avea această oportunitate după mandatul lui Deschamps.

O oportunitate care îl entuziasmează pe Zidane, decis să încerce să facă Franţa campioană mondială şi ca antrenor. Mai ales că va avea ocazia să lucreze cu o generaţie excepţională de jucători. Dacă nu va fi Franţa, Zidane vrea oricum să plece de la Real Madrid. PSG pare cea mai posibilă destinaţie, ţinând cont că Zizou este tentat de proiectul miliardarilor care conduc o echipă din ţara sa natală.

Florentino Perez s-a orientat spre Jurgen Klopp. Manager nou, stadion nou, galaxie nouă

Spaniolii scriu că Florentino Perez nu s-a grăbit să-l aducă pe Jose Mourinho sau Pochettino după despărţirea de Lopetegui. A ales varianta de mijloc, şi anume o nouă colaborare cu Zidane, care ar fi fost bine definită. Francezul a acceptat să facă tranzitul spre o nouă eră, el fiind un apropiat al preşedintelui Perez. A avut grijă să-i explice care sunt planurile sale de viitor, planuri care includ provocarea de la naţionala Franţei. "Acela a fost momentul în care Florentino s-a gândit la Klopp" scrie ABC. Adică momentul în care Real Madrid şi-a stabilit viitorul cârmaş.

Intră în scenă Jurgen Klopp, campion al Europei cu Liverpool si viitor campion al Angliei cu formaţia de pe Anfield. Două trofee care îi certifică valoarea şi de care avea nevoie pentru a nu "arde" etapele în drumul spre provocarea vieţii sale: Real Madrid.

Florentino Perez vrea ca Jurgen Klopp să fie omul care va gestiona perioada galatică ce urmează pe Bernabeu. Probabil din 2022, când Klopp ar mai avea doi ani de contract cu Liverpool.

O perioadă care va succede perioadei de tranzit asigurate de Zidane şi care va avea ocazia să joace pe noul Estadio Santiago Bernabeu, un proiect gigantic, care se estimează că va aduce Madridului, peste 30 de milioane de euro anual din marketing. Şi care ar urma să fie gata, cam în aceeaşi perioadă. Totul pare calculat la milimetru.

5 motive pentru care Florentino Perez îl vrea pe Klopp

  • - Este un antrenor capabil să construiască echipe
  • - Filosofia sa este bazată pe spectacol
  • - Are personalitate. Poate gestiona, chiar controla un vestiar, indiferent de numele pe care le are în interior
  • - A confirmat la nivel înalt, cu echipe mari ca Borussia Dortmund şi Liverpool
  • - Nu are nevoie doar de fotbalişti mari pentru a reuşi. Este exact ceea ce caută Perez, după ce l-a pierdut pe Cristiano Ronaldo

Liverpool, clauză anti Real Madrid. Cât trebuie să plătească Florentino Perez pentru a-l aduce pe german

Jurgen Klopp a fost în mai multe rânduri pe lista Realului, dar mereu a lipsit ceva. Mai exact, deşi a fost propus de restul Consiliului de Administraţie al clubului, mai întâi în locul lui Ancelotti, apoi în locul lui Benitez sau Lopetegui, Klopp nu avea sprijinul lui Perez. Florentino a vrut mereu ca germanul, un tip cu care nu se lucrează uşor, să câştige unul sau două trofee importante în cariera sa, pentru a putea face pasul spre Real Madrid. Misiune îndeplinită!

  • - 2 titluri în Germania are Jurgen Klopp cu Borussia Dortmund
  • - 3 finale de UEFA Champions League a jucat în cariera sa, una dintre ele câştigată cu Liverpool
  • - 8 trofee a cucerit germanul cu Borussia şi Liverpool. Se pregăteşte să adauge titlul în Anglia

Cu toate acestea, Liverpool nu cedează uşor. Conform Tuttosport, gruparea de pe Anfield Road i-a introdus o clauză de rezilere lui Jurgen Klopp în noul său acord. Una care se ridică la 40 de milioane de euro, sumă pe care Real Madrid va trebui să o plătească dacă vrea să-l aducă pe Klopp înainte ca acesta să-şi termine contractul cu Liverpool, contract scadent în 2024, scrie presa din Anglia.

Un nou Real Galatic? Mai degrabă unul după viziunea lui Klopp

Şi pentru că îl doreşte atât de mult pe Klopp la Madrid, Florentino Perez este gata să-i facă pe plac managerului german. Astfel, viitorul Real Madrid nu va însemna neapărat un Real încărcat de staruri, ci de fotbalişti pe care Klopp îi poate transforma în staruri. Cu toate acestea, un nume este pe placul amândurora: Kylian Mbappe Lotin. Adică fotbalistul care va fi port drapelul noului Real Madrid.

"Indiferent de sumă, Mbappe trebuie să joace la Real Madrid!" este convins Florentino Perez, care l-ar avea de partea sa pe unul dintre marii admiratori ai francezului, Jurgen Klopp.

Francezul se va alătura deja unor tineri care pot creşte enorm sub comanda unui antrenor precum Klopp. Adică Vinicius, Rodrygo, Odegaard, Kubo, Achraf Hakimi sau Militao.

Interesant este, scriu spaniolii, că Real Madrid urmăreşte şi acum jucători pe care Klopp îi place foarte mult. Printre ei, Fabian Ruiz (Napoli), Eduardo Camavinga (Rennes), Kalidou Koulibaly (Napoli), Timo Werner (Leipzig), sau Sadio Mane (Liverpool). Spaniolii au remarcat şi un detaliu care dă amploare zvonurilor. Înainte de pandemie, Marc Kosicke, cel care este agentul lui Klopp de câţiva ani, a fost în vizită în Madrid. Oficial, alături de familia sa. Neoficial, pentru discuţii cu Jose Angel Sanchez, mâna dreaptă a lui Florentino Perez, crede BernabeuDigital.

Totul pare gândit pentru o nouă galaxie în care "Jurgen Klopp ar putea avea la dispoziţie tot arsenalul cu care să-şi scrie numele definitiv în istoria fotbalului" scrie şi Gol Digital. Că se va întâmpla aşa sau nu, rămâne de văzut. Cert este că această pistă, pare una care merită urmărită.

  • - 7 - Şapte meciuri are Klopp în cariera sa contra Realului. A câştigat 3 dintre ele şi a remizat o dată
  • - 60.5 % este procentajul de victorii al germanului pe banca tehnică a lui Liverpool, cel mai mare din cariera sa
  • - 155 de victorii în 255 de meciuri are Klopp ca manager al lui Liverpool
     

 Galerie foto

Afla mai multe despre: jurgen klopp. real madridflorentino perez 

viewscnt
Articole similare