Experiențe împreună.
You are here:

NEWS ALERT | Kyrgios nu va participa la Roland Garros! Organizatorii n-au oferit detalii suplimentare: ”Cui îi place zgura e prost”

NEWS ALERT | Kyrgios nu va participa la Roland Garros! Organizatorii n-au oferit detalii suplimentare: ”Cui îi place zgura e prost”

Tenis

Comentarii

Organizatorii turneului de la Roland Garros au anunţat, vineri, că australianul Nick Kyrgios nu va participa la competiţia care începe duminică. Nu au fost oferite detalii suplimentare.

Luni, Nick Kyrgios, locul 36 ATP, a avut un nou "derapaj", afirmând despre French Open că este un turneu de rahat.

După ce a făcut scandal la turneul de la Roma, pentru care a primit o amendă de 20.000 de euro, Kyrgios a mers la Londra şi a schimbat câteva mingi cu jucătorul britanic Andy Murray. Australianul s-a plimbat prin All England Club, complexul care găzduieşte turneul de la Wimbledon, apoi a postat pe reţele de socializare o înregistrare video, în care compară French Open cu grand slam-ul londonez.

"Ce o să fac azi? O să schimb câteva mingi cu Sir Andy Murray. Cred că este cel mai bun turneu din lume (n.r. - Wimbledon), uitaţi-vă la aceste suprafeţe perfecte de iarbă! Scapă de zgură, omule. Cui îi place zgura e prost. Treaba e că sunt aici şi trebuie să merg la Paris în două zile. French Open este de rahat în comparaţie cu locul ăsta, de rahat, absolut de rahat", a spus el în filmul postat luni.

Kyrgios nu a trecut niciodată de turul al treilea la French Open, în timp ce la Wimblndon a obţinut cel mai bun rezultat la un grand slam, calificarea în sferturile de finală, în 2015, la fel ca la Australian Open, în 2015.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe