Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT Laporta revoluţionează Barcelona! Îl păstrează pe Messi şi îi aduce un super star lângă el. E lovitura verii!

NEWS ALERT Laporta revoluţionează Barcelona! Îl păstrează pe Messi şi îi aduce un super star lângă el. E lovitura verii!galerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Presa spaniolă insistă că Joan Laporta vrea să-l transfere pe Mohamed Salah lângă Leo Messi.

Dat de toate sondajele de opinie drept favorit să câştige alegerile, Joan Laporta este gata de primele două mari lovituri.

Spaniolii anunţă că Leo Messi a fost convins de Laporta să rămână la Barcelona, iar asta nu e tot! Lângă super starul argentinian, ar putea sosi şi Mo Salah, starul ”cormoranilor” de pe Anfield Road.

Salah la Barcelona? Acesta poate fi transferul verii în fotbalul mare

Informaţia publicată de spanioli a fost comentată pe larg şi la emisiunile din Anglia: ”Salah trebuie să-şi calculeze bine paşii şi să se gândească serios să plece de la Liverpool pentru a juca la Barca. Eu chiar îi recomand să facă asta. Energia sa la Liverpool s-a terminat. Situaţia pare că nu e tocmai bună la club, iar Salah trebuie să plece din Premier League” a explicat fostul internaţional nigerian, Jay-Jay Okocha.

Chiar şi Jurgen Klopp a lăsat să se înţeleagă că Salah ar putea pleca într-un viitor apropiat de la Liverpool: ”Este puţin incomod atunci când trebuie să-mi elogiez jucătorii. Mo Salah nu este doar un marcator. Este un juctor foarte, foarte important pentru noi! Mi-aş dori să fie în continuare, pentru cât mai mult timp. Dar, dacă el îşi doreşte să plece...” a adăugat tehnicianul german. Spaniolii explică situaţia şi consideră că experimentatul tehnician german simte că Mo Salah este dispus să plece de la Liverpool la Barcelona.

Tranzacţia nu ar fi însă una uşoară. Pentru a-l ceda pe Salah, Liverpool ar vrea fie o sumă uriaşă de bani, fie o sumă de bani şi un transfer al lui Ousamene Dembele, fotbalist pe care Klopp îl vânează deja de câţiva ani şi despre care crede că s-ar integra perfect în sistemul său de joc. Ar fi şi o variantă pe care Barcelona ar putea să o agreeze mai mult, ţinând cont de situaţia financiară a grupării de pe Camp Nou.

În vârstă de 28 de ani, Salah evoluează la Liverpool din 2017. A marcat 118 goluri în 188 de meciuri şi se află, fără doar şi poate, în cel mai bun moment al carierei sale. Analiştii englezi cred că pentru Salah, un transfer la Barca ar putea veni în momentul cel mai potrivit al carierei sale. Un transfer al lui Salah pe Camp Nou ar schimba cumva politica lui Joan Laporta. Fostul preşedinte şi probabil viitorul lider de pe Camp Nou nu pare adeptul transferurilor unor super staruri ale fotbalului mondial. Totuşi, posibilitatea de a-l achiziţiona pe Salah îl poate face să se răzgândească, anunţă spaniolii.

Mohamed Salah este, alături de Sadio Mane, Virgil van Dijk sau Roberto Firmino, unul dintre artizanii succeselor răsunătoare ale lui Liverpool din ultimii ani. De mai multe ori de-a lungul timpului, în trecutul apropiat, Mohamed Salah a declarat că i-ar plăcea să se transfere, pe viitor, la una dintre Barcelona sau Real Madrid, cele mai importante echipe din campionatul Spaniei.

Afla mai multe despre: salahmessijoan laportabarcelonaliverpool 

viewscnt
Articole similare