Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Leo Messi, mai nervos ca niciodată! S-a supărat după întâlnirea cu Ronald Koeman şi îşi menţine ideea de a pleca

NEWS ALERT | Leo Messi, mai nervos ca niciodată! S-a supărat după întâlnirea cu Ronald Koeman şi îşi menţine ideea de a pleca

FC Barcelona

Comentarii

Leo Messi (33 de ani) s-a supărat şi mai tare pe şefii Barcelonei. Presa din Argentina scrie că starul de pe Camp Nou s-a enervat şi mai tare, după întâlnirea cu noul antrenor, Ronald Koeman (57 de ani).

Messi vrea să plece de la FC Barcelona după umilinţa cu Bayern, 2-8 în Liga Campionilor, şi acuză clubul că nu are un plan veritabil care să readucă echipa pe culmile gloriei. Ronald Koeman, noul antrenor al catalanilor, a încercat să-l convingă pe căpitanul de pe Camp Nou să rămână prezentându-i proiectul său, însă se pare că Messi s-a enervat şi mai tare.

Pe lângă faptul că proiectul lui Koeman nu l-a convins, după cum s-a scris în urmă cu câteva zile, şi îşi menţine idea de a pleca de pe Camp nou, acum argentinienii de la Clarin scriu că Leo Messi s-a supărat şi mai tare pentru faptul că tot ce a discutat cu Ronald Koeman la întâlnirea pe care a avut-o cu tehnicianul olandez a ajuns în presă atât de repede.

Potrivit jurnalistului Toni Juanmartin, cel care dă informaţia, Messi e nervos şi crede că totul a ajuns atât de repede în presă din cauza celor din conducerea clubului, care vor să-l expună în faţa fanilor.

Barcelona l-a declarat netransferabil pe Leo Messi!

Barcelona a rezolvat, pentru moment, situaţia lui Leo Messi (33 de ani), starul argentinian care şi-ar dori să plece de pe Camp Nou după 15 ani în care i-a încântat pe fanii echipei. Umilinţa cu Bayern a cântărit greu în decizia lui Messi, însă şefii clubului au decis că starul argentinian e netransferabil, anunţă presa din Spania.

Leo Messi mai are un an de contract cu FC Barcelona şi, momentan, discuţiile pentru prelungirea actualei înţelegeri au fost amânate de decizia argentinianului a pleca de pe Camp Nou. Umilinţa cu Bayern din sferturile Ligii Campionilor, 2-8, l-a făcut pe Messi să îşi dorească să plece, însă Barcelona acceptă să-l piardă doar gratis pe cel mai bun fotbalist din istoria clubului.

Argentinianul are o clauză de reziliere de 700 de milioane de euro în contractul cu Barcelona, semnat în 2017.

Afla mai multe despre: leo messifc barcelona 

viewscnt
Articole similare