Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT Lionel Messi schimbat la pauză în PSG - Lille. Echipa sa a revenit şi a câştigat meciul de pe Parc des Princes

NEWS ALERT Lionel Messi schimbat la pauză în PSG - Lille. Echipa sa a revenit şi a câştigat meciul de pe Parc des Princes

Lionel Messi

Comentarii

Lionel Messi a fost schimbat la pauza meciului Paris Saint-Germain-OSC Lille.

Lionel Messi nu a avut o seară reuşită pe Parc des Princes. OSC Lille a deschis scorul în minutul 31 al meciului prin Jonathan David, din pasa lui Burak Yilmaz, iar Lille a intrat în avantaj la cabine.

La pauză, Mauricio Pochettino l-a înlocuit pe Lionel Messi cu Mauro Icardi. Potrivit jurnalistului Andres Onrubia, specialistul celor de la AS pe fotbal francez, Messi acuzase probleme musculare înainte de startul meciului.

 

 

Argentinianul a început totuşi ca titular alături de Neymar şi Di Maria, Mbappe fiind indisponibil pentru acest meci. 

Leo Messi are trei goluri marcate pentru PSG, dar toate în UEFA Champions League. Acesta a fost al 5-lea meci pentru Messi în Ligue 1, dar super starul argentinian nu a marcat până acum niciodată în campionatul francez.

Marquinhos în minutul 74 şi Angel di Maria în minutul 88 au adus victoria lui PSG, care a întors astfel jocul cu Lille, pe final. 

PSG are 31 de puncte după 12 meciuri şi este lider, cu zece puncte peste următoarea clasată, Lens. Nice este a treia în clasament, iar Marseille este pe locul patru. St Etienne este ultima clasată în acest moment cu 5 puncte.

Afla mai multe despre: lionel messipsg 

viewscnt
Articole similare