Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Liverpool l-a prezentat oficial pe Takumi Minamino: "A fost visul meu să joc pentru această echipă"

NEWS ALERT | Liverpool l-a prezentat oficial pe Takumi Minamino: "A fost visul meu să joc pentru această echipă"

Liverpool

Comentarii

Clubul Liverpool a anunţat, joi, pe site-ul oficial, transferul mijlocaşului ofensiv japonez Takumi Minamino, de la Red Bull Salzburg.

"A fost visul meu să joc pentru Liverpool şi sunt foarte entuziasmat că acest vis mi s-a îndeplinit. Ştiam (n.r. - de transfer) de ceva vreme", a fost prima declaraţie oferită de Minamino, care va purta tricoul cu numărul 18 la Liverpool.

Aflat în Qatar, la Campionatul Mondial al Cluburilor, Jurgen Klopp este în culmea fericirii.

"E o ştire fabuloasă. Un transfer grozav. Suntem foarte, foarte fericiţi", a fost reacţia lui Jurgen Klopp, la auzul veştii că transferul lui Minamino a fost oficializat.

Opt milioane de euro plăteşte Liverpool pentru transferul lui Minamino, care devine primul jucător japonez din istoria "cormoranilor". Transferul s-a făcut după ce Liverpool a achitat clauza de reziliere a contractului lui Minamino cu Red Bull Sazlburg.

Takumi Minamino, în vârstă de 24 de ani, i-a impresionat pe cei de la Liverpool în cele două meciuri pe care "cormoranii" le-au disputat împotriva austriecilor, în grupele Ligii Campionilor. La finalul celui de-al doilea meci, de altfel, chiar jucătorii lui Liverpool i-ar fi cerut lui Jurgen Klopp transferul japonezului, care se afla deja în atenţia grupării de pe Anfield.

Minamino, cifre impresionante la Salzburg

Minamino joacă la Salzburg de patru ani. 800.000 de euro au plătit austriecii pentru transferul japonezului de la Cerezo Osaka. Între timp, el a strâns 199 de meciuri în tricoul actualei campioane a Austriei şi a reuşit 64 de goluri şi 44 de assist-uri.

Afla mai multe despre: liverpool 

viewscnt
Articole similare