Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Lovitură dată de Talpan: a câştigat procesul cu Becali! Ce sumă trebuie să plătească finaţatorul FCSB

NEWS ALERT | Lovitură dată de Talpan: a câştigat procesul cu Becali! Ce sumă trebuie să plătească finaţatorul FCSB

Fotbal intern

Comentarii

Florin Talpan a câştigat un nou proces cu Gigi Becali, unul în care juristul CSA Steaua îl acuza pe finanţatorul FCSB de calomnie.

Curtea de Apel Bucureşti a decis la începutul acestei săptămâni în favoarea lui Florin Talpan şi a stabilit că Gigi Becali trebuie să-i achite acestuia despăgubiri în valoare de 30.000 de euro.

Patronul FCSB poate contesta decizia în termen de 30 de zile, doar la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Declaraţia de la care a pornit totul:



Talpan l-a dat în judecată pe Gigi Becali în urma unei declaraţii făcută de acesta în 2015, la scurt timp după ce afaceristul pierdea în instanţă dreptul de a folosi marca "Steaua".

"Păi ce? Eu vorbesc cu Talpan? Ce, eu i-am pus să vorbească cu Luţu? Voi vorbiţi cu Talpan? Omul nu e în apele lui. Ministrul Duşa să vorbească cu mine, cum să vorbesc eu cu Talpan? (…) Eu am cerut să vorbesc cu ministrul. Cu Talpan negociez eu? Pe Talpan îl iau şi îl duc la oi! Habar nu are de nicio lege, nu ştie de capul lui nimic. Dacă vrea ministrul, mă aşez acum la masă, pe loc. Să vorbească Boroi dacă au vreo intenţie serioasă. Ştii ce a spus Boroi despre acest jurist? A spus: «Ăsta e nebun, ne-a băgat într-o încurcătură, i-a spus lui Vali Argăseală. Eu nu zic că e nebun, vă zic ce i-a zis Boroi lui Argăseală»", declara Becali în 2015.

Afla mai multe despre: talpanbecaliproces 

viewscnt
Articole similare