Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT Lovitură de teatru în Spania! Gareth Bale vrea să plece în vară de la Real Madrid! Anunţul făcut de presa spaniolă

NEWS ALERT Lovitură de teatru în Spania! Gareth Bale vrea să plece în vară de la Real Madrid! Anunţul făcut de presa spaniolăgalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Gareth Bale şi-a pierdut răbdarea. Se simte marginalizat şi tratat cum nu se poate mai prost de antrenorul Zinedine Zidane, iar din vară vrea să o părăsească pe Real Madrid, anunţă AS.

Gareth Bale s-a săturat! Dacă până acum s-a luptat cu propriile-i principii şi a ales să rămână pe Santiago Bernabeu, galezul pare decis acum să plece de la Real Madrid. Informatia zilei este oferită de cotidianul spaniol AS, care anunţă ca starul galez este decis să pună capăt aventurii sale pe Concha Espina.

Gareth Bale pleacă de la Real Madrid! Conflictul dintre galez şi Zidane, decisiv

Într-un moment în care Gareth Bale este considerat jucătorul numărul 1 al echipei madrilene, presa spaniolă dezvăluie că internaţionalul galez este pregătit să-şi facă bagajele din vară.

Decizia îi aparţine chiar fotbalistului, care n-a înţeles sub nicio formă de ce a văzut partida de Champions League contra belgienilor de la Brugge, de pe banca de rezerve. Bale a revenit apoi, fără nicio explicaţie, în primul 11 al lui Zizou contra Granadei.

"Furios si confuz", aşa îl descrie AS pe Bale după partida madrilenilor cu Brugge (încheiată cu o surpriză, 2-2). Între galez şi Zidane nu există pic de empatie, iar decizia fotbalistului este de această dată una cât se poate de clară.

Agentul său, Jonathan Barnett a fost deja delegat să-i caute o nouă echipă, la scurt timp după ce galezul refuzase orice tenativă de a pleca de pe Bernabeu. În prezent, Gareth se simte susţinut de club, dar relaţia sa cu Zidane este ruptă.

Cotat la 60 de milioane de euro, Bale (30 de ani) are 2 goluri şi 2 pase decisive în actuala stagiune pentru Real Madrid. În Capitala Spaniei, galezul a strâns 104 goluri şi 67 de pase decisive în 238 de meciuri. Şi-a trecut în palmares 4 trofee UEFA Champions League, iar în finalele de la Lisabona, Milano şi Kiev şi-a adus o contribuţie importanta sau chiar decisivă la câştigarea trofeelor de către Los Merengues. În total la Real Madrid, Bale a cucerit 13 trofee.

Afla mai multe despre: gareth balereal madrid 

viewscnt
Articole similare