Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Lovitură de teatru la Barca! Koeman dă primul TUN: "Semnează pe cinci ani!" Anunţul făcut de catalani

NEWS ALERT | Lovitură de teatru la Barca! Koeman dă primul TUN: "Semnează pe cinci ani!" Anunţul făcut de catalanigalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona îl va transfera pe Malang Sarr, la solicitarea viitorului antrenor, Ronald Koeman.

FC Barcelona a anunţat luni seară că Quique Setien nu mai este antrenorul echipei, după eliminarea din sferturile de finală UEFA Champions League, împotriva lui Bayern Munchen.

"Quique Setien nu mai este antrenorul echipei. Noul antrenor va fi anunţat în zilele următoare, ca parte a unei restructurări masive a primei echipe", se arată în comunicatul publicat pe site-ul clubului.

Conducătorii clubului au decis că demiterea lui Quique Setien este o primă decizie într-un proces amplu de restructurare a primei echipei. Locul său pe banca catalanilor ar urma să fie luat de Ronald Koeman, potrivit presei spaniole.

Koeman, prima lovitură la Barca! Aduce un fotbalist, liber de contract

Conform catalanilor de la Sport, FC Barcelona ar fi făcut deja prima mutare. Este vorba despre fundaşul francez Malang Sarr (21 de ani), fost internaţional U21 al Franţei, actualmente liber de contract după rezilierea contractului cu Nice.

Sarr, care se afla şi în atenţia lui Arsenal Londra, ar fi ajuns deja la un acord cu FC Barcelona, care a grăbit tratativele după ce s-a înţeles cu Ronald Koeman.

Fotbalistul cu origini senegaleze are 102 meciuri în prima ligă franceză şi alte 7 meciuri în Europa. Nu are o experienţă internaţională bogată, dar este considerat un mare talent şi se afla deja pe lista jucătorilor monitorizaţi de FC Barcelona. "Koeman şi-a dat acordul ca jucătorul să vină la Barcelona" scriu catalanii, care anunţă că Sarr va semna cel mai probabil pe cinci sezoane.

La cei 21 de ani ai săi, Malang Sarr este cotat la 16 milioane de euro. Foarte probabil, fostul jucător de la Nice va fi adus pentru a-l înlocui pe Samuel Umtiti, transformat într-o rezervă veritabilă în ultima vreme. Malang Sarr ar urma să aibă pentru început acelaşi rol, de backup.

Informaţia a fost confirmată pentru Sport şi de France Football. De asemenea, Daily Mail scrie că Arsenal a pierdut lupta pentru semnătura lui Sarr. Mai mult, sursa citată consideră că Barcelona dă un adevărat tun pe piaţa transferurilor, în condiţiile în care pentru Sarr, Nice a solicitat anul trecut 30 de milioane de euro.

Acum, talentatul jucător francez poate ajunge la Barcelona în calitate de fotbalist liber de contract, ceea ce înseamnă că Barca salvează o sumă importantă de bani, în plină pandemie de coronavirus. Transferul lui Sarr ar fi doar prima lovitură a noului antrenor. Barcelona a anunţat un proces de restructurări masive în cadrul clubului, iar pe lista posibilelor achiziţii se mai află Neymar, Thiago Alcantara, Marc Cucurella sau Donny Van de Beek. La Barca a ajuns deja Miralem Pjanic de la Juventus Torino, campioana Italiei. 

Afla mai multe despre: malang sarrbarcelonaronald keoman 

viewscnt
Articole similare