Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Lovitură dură primită de Răzvan Lucescu! Decizia după scandalul cu Olympiacos o scoate pe PAOK din lupta la titlu

NEWS ALERT | Lovitură dură primită de Răzvan Lucescu! Decizia după scandalul cu Olympiacos o scoate pe PAOK din lupta la titlu

Campionate

Comentarii

Comisia de Disciplină din Grecia a dat decizia în cazul meciului dintre PAOK şi Olympiacos, abandonat după ce antrenorul oaspeţilor a primit o rolă de hârtie în faţă.

PAOK a pierdut cu 0-3 şi a fost depunctat cu trei puncte! Mai mult, formaţia lui Răzvan Lucescu va juca următoarele două partide de pe teren propriu fără spectatori.

Cu şase etape până la finalul campionatului, PAOK a căzut pe locul trei, cu 49 de puncte, în timp ce Olympiacos urcă pe locul doi, cu 50 de puncte. Prima poziţie este ocupată de AEK, cu 54 de puncte.

Partida dintre PAOK şi Olympiacos a fost suspendată după ce antrenorul oaspeţilor, spaniolul Oscar Garcia, a fost lovit în faţă de un obiect aruncat din tribune (o rolă de hârtie).

După acel incident, jucătorii echipei din Pireu au mers la vestiare şi nu au mai vrut să joace, din cauza atmosferei incendiare de pe Stadionul Toumbas. Garcia s-a simţi rău şi a fost transportat la spital.

Suporterii echipei PAOK Salonic au considerat că antrenorul Oscar Garcia a exagerat amploarea loviturii primite, în urma aruncării unui obiect din tribune, şi au încercat să forţeze accesul la vestiare pentru a le cere socoteală oaspeţilor. Poliţia a folosit gaze lacrimogene pentru a-i împrăştia pe suporteri.

Afla mai multe despre: paokolympiakosscandalrazvan lucescu,  

viewscnt
Articole similare