Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Lovitură în prima zi a anului! "Puştiul-minune" din România care a CONFIRMAT transferul la Arsenal. Cum i-a convins pe tunari

NEWS ALERT | Lovitură în prima zi a anului! "Puştiul-minune" din România care a CONFIRMAT transferul la Arsenal. Cum i-a convins pe tunarigalerie foto

Stranieri

Comentarii

Presa din Anglia scrie astăzi despre prima mutare făcută de Arsenal în noul an: transferul tânărului mijlocaş român Cătălin Cîrjan, de la Viitorul Domneşti.

Cîrjan a fost în probe la Arsenal în vara lui 2018, când avea doar 15 ani şi a ajuns acum la academia tunarilor, odată cu împlinirea vârstei de 16 ani.

"Puştiul-minune român Cătălin Cîrjan şi-a "confirmat" mutarea la Arsenal prin pagina sa de Instagram. Jucătorul de 16 ani era aşteptat să semneze cu tunarii în momentul în care împlinea vârsta de 16 ani şi a conformat că asta s-a întâmplat publicând o poză cu el sub logo-ul clubului de pe Emirates", notează Football.London.



Deşi e vorba, deocamdată, doar de un transfer pentru academia clubului, aducerea lui Cîrjan a produs entuziasm printre fanii tunarilor, românul fiind prezentat de presa din Anglia drept un jucător cu un potenţial imens.



"Arsenal nu va anunţa mutarea oficial deoarece Cîrjan vine deocamdată cu o bursă, nu cu un contract profesionist. Va trebui să aşteptăm până în vară pentru a primi o confirmare şi din partea clubului. The Mirror în descria pe Cîrjan drept un puşti-minune într-un articol din august, însă acesta are în faţă o provocare: să reuşească acolo unde alt mijlocaş român, Vlad Dragomir, a eşuat. Dragomir a plecat în vara lui 2018 fără să apuce să debuteze în echipa mare a lui Arsenal", notează Daily Cannon.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cirjantransferarsenal 

viewscnt
Articole similare