Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Lovitură pentru Academia Rapid! Giuleştenii au pierdut un meci la masa verde! Cum arată acum clasamentul din Liga 4

NEWS ALERT | Lovitură pentru Academia Rapid! Giuleştenii au pierdut un meci la masa verde! Cum arată acum clasamentul din Liga 4

Fotbal intern

Comentarii

Veste extrem de proastă primită de Academia Rapid, care va pierde la masa verde meciul cu AS Tricolor, câştigat pe teren de giuleşteni cu 3-1.

Academia Rapid l-a folosit în partida respectivă pe Cristian Muscalu, deşi acesta nu avea drept de joc, iar Comisia de Disciplină din cadrul AMFB a decis ca formaţia giuleşteană să piardă partida cu 3-0, anunţă gsp.ro.

Decizia e una exrem de importantă pentru configuraţia finală a clasamentul din Liga a IV-a, în condiţiile în care Academia Rapid şi CSA Steaua au mers cap la cap în primele 14 etape. Ambele formaţii au strâns câte 14 victorii şi două remize (una în meciul direct, scor 1-1), fiind departajate doar de golaveraj în acest moment (+76 pentru CSA Steaua, +70 pentru Academia Rapid).

În urma deciziei Comisiei de Disciplină, Academia Rapid cade pe locul 3, cu 35 de puncte, trei mai puţine decât liderul CSA Steaua. Pe locul doi va ucra AS Tricolor, care va ajunge la 36 de puncte graţie celor trei puncte câştigate la masa verde.



Decizia Comisiei de Disciplină a AMFB

"În baza Art. 86 alin. 8.1 RD, rap. la Art. 23 alin. 1 lit. b) şi c), rap. la Art. 24 A alin. 1. lit. b) din RSTJF, se sancţionează jucătorul Muscalu Valentin Cristian cu suspendare 12 etape şi penalitate sportivă 1500 lei.

În baza Art. 86 alin. 10.5, sancţionează AS Academia Rapid cu pierderea jocului din Liga 4, Et. 5, prin forfait. Omologhează rezultatul jocului AS Academia Rapid – AS Tricolor din Et. 5, Liga 4, cu scorul de 3-0 în favoarea echipei AS Tricolor.

Sancţionează AS Academia Rapid cu penalitate sportiva 1500 lei".
 

Afla mai multe despre: academia rapidclasamentpunctajmeci pierdut rapid 

viewscnt
Articole similare