Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Lovitură pentru Andrei Ivan! Pleacă de la Rapid Viena! Variantele atacantului

NEWS ALERT | Lovitură pentru Andrei Ivan! Pleacă de la Rapid Viena! Variantele atacantului

Stranieri

Comentarii

Andrei Ivan ar putea pleca în vară de la Rapid Viena, unde este împrumutat de FK Krasnodar. Austriecii au prima opţiune pentru transfer definitv, însă până acum nu s-au convins dacă ar fi bine sau nu să o activeze. De situaţie ar putea profita Gigi Becali, care a încercat inclusiv în iarnă să-l transfere pe Ivan.

Fredy Bickel, directorul sportiv al echipei austriece, spune că Rapid Viena va lua o decizie la finalul lunii mai,"Putem activa optiunea de transfer la finalul lunii mai în privinţa lui Ivan: ”A avut evolutii bune si a demonstrat ca apare bine in joc. Totusi, pur si simplu nu e constant, si asta ingreuneaza decizia clubului privind transferul", a explicat directorul sportiv al clubului Rapid Viena, Fredy Bickel.

Analiză tăioasă în presa din Austria: ”Rapid şi Ivan, pur şi simplu nu se potrivesc!”

Într-un articol din presa austriacă, semnat de Daniel Mandl, internaţionalul de tineret este taxat destul de dur: ”Are deficienţe mari pe faza defensivă, iar abilităţile sale de contra pressing lipsesc cu desăvârşire. Nu se integrează în jocul de pase al echipei şi lasă impresia că nu-i pasă prea mult de faza defensivă a echipei sale. În prima jumătate a anului a fost practic invizibil şi pare în deplină contradicţie cu antrenorul Kuhbauer. Rapid şi Ivan nu se potrivesc. Până la sfârşitul lunii mai, Rapid poate decide dacă îl va achiziţiona definitiv pe Andrei Ivan, un obişnuit al echipei sale naţionale. Cu toate acestea este foarte puţin probabil ca jucătorul român să aibă un viitor minunat ăe Hutteldorf” scris Mandl pentru abseits.at.

Romanul parea convins ca va ramane la formatia austriaca: "Avem până în vară contract cu Rapid Viena, în ianuarie o să văd dacă mă cumpără Rapid Viena, din câte ştiu mă vor la Rapid şi sper să rămân acolo. Mă simt foarte bine la Rapid Viena şi sper să fac un sezon foarte bun. Nu că nu vreau să mă întorc la Krasndar, acolo n-am avut prea multe minute jucate şi de când am venit la Rapid Viena, am intrat în circuitul naţionalei, am jucat în EL şi am avut mai multe şanse să ajung la naţională" declara Andrei Ivan.

Ce variante are Andrei Ivan. Gigi Becali a declarat că-l va curta din nou în vară

În cazul în care nu va rămâne la Rapid Viena, Andrei Ivan ar putea avea la dispoziţie varianta FCSB. Gigi Becali a încercat de mai multe ori să-l transfere, inclusiv când Ivan era la Craiova, însă n-a avut succes. Ultima tentativă a fost în iarnă, dar atunci s-a lovit de situaţia contractuală a atacantului de 22 de ani: ”Am încercat să-l iau pe Ivan, dar el avea o anumită clauză la Rapid Viena şi nu putea pleca până în vară”, a explicat Becali.

Patronul FCSB va avea ocazia să-l oferteze din nou pe Andrei Ivan, mai ales că cei de la Krasnodar nu cer foarte mult pe el - 1,5 milioane de euro. Totul depinde însă de dorinţa jucătorului.

Desigur, pentru internaţionalul de tineret există varianta să rămână la Krasnodar, una dintre echipele care a lăsat o impresie excelentă în Europa League, unde a atins faza optimilor de finală. Aici s-ar duela cu fotbalişti buni precum Ari, Suleymanov, Mamayev, Claesson sau Ignatyev.

O altă variantă pentru Andrei Ivan ar fi să aştepte Campionatul European de Tineret, unde printr-o evoluţie bună ar putea impresiona şi ar putea astfel să-şi găsească un angajament avantajos.

Afla mai multe despre: andrei ivanfcsbrapid viena 

viewscnt
Articole similare