Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT Marele transfer al lui Alexandru Cicâldău! Clubul cu o istorie uriaşă a luat legătura cu U Craiova: ultimele informaţii

NEWS ALERT Marele transfer al lui Alexandru Cicâldău! Clubul cu o istorie uriaşă a luat legătura cu U Craiova: ultimele informaţii
Comentarii

Progresul remarcabil din ultimele sezoane îi poate aduce mijlocaşului lui U Craiova, Alexandru Cicâldău, marele transfer al carierei. Fotbalistul de 23 de ani, internaţional român, a ajuns şi în atenţia Fiorentinei, club din Serie A.

Gică Hagi i-a dat în fotbalul românesc pe unii dintre cei mai valoroşi tineri fotbalişti. Florinel Coman şi Alexandru Cicâldău sunt pe picior de plecare din Liga 1, în timp ce alţii precum Ianis Hagi sau Tudor Băluţă au făcut deja pasul spre fotbalul din vest. Se pare că cel mai aproape de un transfer e Alexandru Cicâldău, care a intrat în atenţia a mai multor echipe din Italia. 

Veste mare pentru U Craiova şi Mihai Rotaru. Fiorentina s-a interesat de Alexandru Cicâldău

Presa din Italia a dezvăluit, în ultima lună, interesul pentru Alexandru Cicâldău din partea a mai multor echipe din Serie A. Sassuolo, Cagliari şi Sampdoria l-au remarcat pe cel poreclit "Verratti de România" de italieni. 

Se pare că interesul pentru mijlocaşul lui U Craiova s-a propagat, iar Fiorentina, fosta echipă a lui Adrian Mutu, a cerut informaţii despre unul dintre cei mai importanţi fotbalişti români ai momentului. 

"Mijlocaşul român, care a fost asociat cu echipa viola în ultimele săptămâni, poate fi numele potrivit pentru linia mediană. Fiorentina a cerut informaţii despre Alexandru Cicâldău, de la U Craiova. De internaţionalul român mai sunt interesate şi Sassuolo, Cagliari şi Sampdoria", a scrie Fiorentina.it, care citează Il Corriere dello Sport.  

În schimbul lui Alexandru Cicâldău, U Craiova ar cere peste 5 milioane de euro, în condiţiile în care mijlocaşul s-a făcut remarcat la Campionatul European U21 din Italia şi San Marino, iar în ultimul sezon din Liga 1 a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti din campionat. 

TOP 5  jucători vânduţi de U Craiova:

  • 1. Alexandru Mitriţă - 8 milioane, New York FC.
  • 2. Andrei Ivan - 3 milioane, Krasnodar.
  • 3. Alexandru Băluţă - 2.65 milioane, Slavia Praga.
  • 4. Vladimir Screciu - 2 milioane, Genk.
  • 5. Bogdan Vătăjelu - 1.3 milioane, Sparta Praga.

Louis Munteanu, de la Viitorul la Fiorentina

Duminică, au apărut informaţii conform cărora un român urmează să facă pasul la Fiorentina, în această vară. Este vorba despre atacantul Viitorului, Louis Munteanu, care va face vizita medicală şi care va semna un contract valabil pe cinci ani. 

Alexandru Cicâldău e cotat la 5 milioane de euro, conform Transfermarkt.de, este un produs al lui Gică Hagi, şi, până la 23 de ani, a jucat în 123 de meciuri, a marcat de 27 de ori şi a pasat decisiv de 26 de ori. 

Afla mai multe despre: alexandru cicldautransfer alexandru cicaldaualexandru cicaldau u craiovau craiovatransferuri u craiovafiorentinaalexandru cicldau fiorentina 

viewscnt
Articole similare