Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Marius Copil, prima reacţie după turneul fabulos de la Basel: ”A fost cea mai bună săptămână. Trebuia să vină şi rândul meu”

NEWS ALERT | Marius Copil, prima reacţie după turneul fabulos de la Basel: ”A fost cea mai bună săptămână. Trebuia să vină şi rândul meu”

Tenis

Comentarii

Marius Copil a revenit, luni, în România, după ce a reuşit să facă un turneu senzaţional la Basel. Sportivul român a ajuns până în marea finală, acolo unde a fost însă învins de Roger Federer.

La sosirea în Bucureşti, Copil a vorbit despre cea mai bună săptămână din cariera sa, dar şi despre planurile pe care deja şi le-a făcut pentru viitor.

"Pot să zic că a fost cea mai bună săptămâna mea. Sper să fie la fel şi anul viitor şi să ajung unde îmi doresc.

A fost ceva extraordinar să joc împotriva lui, la el acasă. Federer a fost idolul meu din copilărie. La anul sper să intru în primii 50, apoi în primii 30 şi tot aşa. Am nişte ţeluri mici ca să le pot atinge pe toate.

Am avut 4-1 în al doilea set, dar apoi am simţit o durere la piciorul stâng. Voi vedea ce am. Am fost foarte aproape.

Ştiam că într-o zi va trebui să-mi vină şi mie rândul. Am început de vreo două săptămâni să lucrez şi la partea mentală. M-am simţit altfel în teren, mult mai încrezător şi asta a contat cel mai mult. A contat şi experienţa lui Andrei Pavel, care a şi jucat cu Roger acum mulţi ani.

Cred că am o dreaptă mult mai agresivă acum şi asta mă ajută, pot fi mai stăpân pe mine. Până acum nu aveam aşa încredere în dreapta şi pot pune presiune pe adversari.

Am primit peste o mie şi ceva de mesaje de felicitare. Am pus să nu primesc notificări, dar mai intru şi văd că sunt foarte multe mesaje.

Am încercat să-mi fac jocul, să fiu agresiv, să merg cât mai în faţă, spre fileu. Mi-a mers la început, am început seturile cu câte un break, dar apoi n-am reuşit să ţin de ele. O să învăţ însă şi cred că data viitoare o să am şanse mai mari.

Nu cred că am avut probleme foarte mari ca să fie nevoie să mă reinventez, dar cred că acum sunt mult mai bine ca psihic.

Aici cel mai rapid serviciu a fost 243km/h. Mi-am depăşit recordul aici! Am dat şi de 245 km, dar nu a fost în teren", a declarat Marius Copil.

Afla mai multe despre: copilrevenireromaniaturneucariera,  

viewscnt
Articole similare