Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Mayweather a făcut anunţul aşteptat de toţi iubitorii sporturilor de contact! În ce condiţii revine pentru o bătaie în UFC

NEWS ALERT | Mayweather a făcut anunţul aşteptat de toţi iubitorii sporturilor de contact! În ce condiţii revine pentru o bătaie în UFC

Box

Comentarii

Fostul pugilist Floyd Mayweather a declarat, sâmbătă seară, că nu exclude impoteza revenirii sale în concurs, însă dacă va reveni o va face pentru un meci UFC, nu pentru unul de box, relatează espn.com.

Este posibil să revin, dar dacă o voi face va trebui să fie pentru un meci UFC. Am vorbit cu echipa mea. Am discutat cu Al Haymon. El spune nu. Am vorbit cu Showtime. Am vorbit cu CBS. Dacă revin, Showtime şi CBS trebuie să fie implicate”, a afirmat el.

Mayweather nu a precizat cu cine ar vrea să lupte, dar cel mai important adversar ar fi Conor McGregor.

Anul trecut, la 27 august, Mayweather şi McGregor au fost adversari într-un meci de box, la Las Vegas. Mayweather s-a impus atunci în runda a zecea, după arbitrul a decis încheierea meciului, deoarece irlandezul încasase mai multe lovituri.

McGregor, în vârstă de 28 de ani, este dublu campion al Ultimate Fighting Championship (UFC). Cu Mayweather, irlandezul a disputat primul meci de box profesionist din carieră.

Conor McGregor are însă probleme cu legea în această perioadă, el fiind pus sub acuzare pentru atac şi comportament violent, după ce a rănit un sportiv în timpul unor incidente cu ocazia prezentării unei lupte.

 

Afla mai multe despre: mayweatherufcboxrevenire 

viewscnt
Articole similare