Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Mbappe s-a sucit şi vrea să rămână la PSG! Dorit de Real Madrid, starul francez e gata să semneze un nou contract pe Parc des Princes

NEWS ALERT | Mbappe s-a sucit şi vrea să rămână la PSG! Dorit de Real Madrid, starul francez e gata să semneze un nou contract pe Parc des Princes

PSG

Comentarii

Răsturnare de situaţie în cazul lui Kylian Mbappe (21 de ani), după ce s-a spus că îşi doreşte cu tot dinadinsul său plece de la PSG la Real Madrid. L'Equipe a anunţat, duminică, contrariul, în urma ultimelor evenimente din viaţa starului francez.

Viitorul lui Mbappe la PSG e în continuare incert, dar L'Equipe susţine că relaţia dintre el şi şefii lui PSG s-a îmbunătăţit în ultima vreme. Ligue 1 s-a terminat abrupt, cu PSG campioană, după o decizie a Ministerului Sportului din Franţa, iar Mbappe a postat un mesaj pe Instagram în care îşi declară simpatia şi afinitatea faţă de clubul din Paris.

Jurnaliştii L'Equipe susţin că acesta este un semn că relaţiile dintre Mbappe şi PSG nu mai sunt atât de tensionate şi că starul francez va rămâne pe Parc des Princes pentru cel puţin încă un an şi nu exclude varianta să-şi prelungească contractul, care expiră în 2022. Totuşi, până când va fi făcut un anunţ oficial în ceea ce priveşte prelungirea, vor exista mereu dubii în privinţa viitorului campionului mondial din 2018.

PSG preferă să-l piardă gratis în 2022 decât să accepte transferul lui Mbappe la Real Madrid

În urmă cu câteva zile, presa din Spania anunţa o decizie luată de PSG în cazul lui Mbappe. Şefii de pe Parc des Princes preferă să-l piardă gratis pe Kylian Mbappe în 2022 decât să-l lase să plece la Real Madrid sau în altă parte mai devreme de expirarea contractului. PSG a plătit nu mai puţin de 180 de milioane de euro în momentul transferului lui Mbappe de la AS Monaco.

Florentino Perez şi Zinedine Zidane au făcut din transferul lui Kylian Mbappe pe Santiago Bernabeu, dar rămâne de văzut dacă acest lucru poate fi posibil în următorii ani, având în vedere ultimele evenimente.

Afla mai multe despre: kylian mbappepsgviitormbappe contract 

viewscnt
Articole similare