Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Meciul FCSB - Astra nu se joacă! Mai mulţi fotbalişti sunt în carantină 14 zile. DSP Giurgiu s-a împotrivit EXCLUSIV

NEWS ALERT | Meciul FCSB - Astra nu se joacă! Mai mulţi fotbalişti sunt în carantină 14 zile. DSP Giurgiu s-a împotrivit EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Suspansul din play-off-ul Ligii 1 se menţine, după ce partida din play-off-ul Ligii 1, FCSB - Astra, a fost amânată, din cauza cazurilor de COVID-19 de la echipa din Giurgiu. Direcţia de Sănătate Publică s-a împotrivit "reluării activităţii competiţionale în această perioadă".

FCSB - Astra, amânat!

LPF şi-ar fi dorit să programeze meciul dintre FCSB şi Astra să se joace vineri, în loc de duminică, dar gazdele s-au împotrivit. Totuşi, meciul nu s-ar fi putut disputa nici duminică, după ce DSP Giurgiu nu le-a permis fotbaliştilor giurgiuvenilor să-şi reia activitatea. 

"Avand în vedere situaţia epidemiologică din ţarp, prevederile legislative mai sus mentionate, cazurile confirmate pozitiv la COVID-19 în urma testărilor efectuate în data de 31.07.2020 la echipa de fotbal AFC Astra Giurgiu, precum şi a faptului că restul jucătorilor care au venit în contact direct cu cazurile confirmate se află în perioada de carantina (14 zile), DSP Giurgiu nu este de acord cu reluarea activităţii competiţionale în această perioadă", a transmis DSP Giurgiu. 

Astfel, Astra Giurgiu ar putea fi programată pentru meciurile restante abia pe 13 august, după ce mai mulţi jucători au contractat COVID-19.

Partida dintre FCSB şi Astra are o miză importantă, în condiţiile în care între locul trei şi cinci din play-off-ul Ligii 1 există o diferenţă de 500.000 de euro din drepturile TV. 

Meciul dintre Astra şi Craiova e în aer

Aceeaşi situaţie e şi în cazul meciului Astra - U Craiova. Partida ar fi trebuit disputată joi, dar antrenorul clubului oltean, Cristiano Bergodi, a fost depistat pozitiv cu COVID-19. În plus, partida ar fi fost amânată, în urma răspunsului DSP Giurgiu. 

 

 

 

 

Afla mai multe despre: fcsbastradsp giurgiu 

viewscnt
Articole similare