Experiențe împreună.
You are here:

NEWS ALERT | Ministrul Ionuţ Stroe, anunţ de ultim moment despre revenirea suporterilor în tribune! Ce a spus şeful MTS

NEWS ALERT | Ministrul Ionuţ Stroe, anunţ de ultim moment despre revenirea suporterilor în tribune! Ce a spus şeful MTS

Fotbal intern

Comentarii

Ionuţ Stroe, şeful MTS, a anunţat că după 1 octombrie vor fi luate noi măsuri de relaxare a Stării de Alertă şi spectatorii vor reveni, uşor-uşor, în tribune.

Ministrul Stroe a anunţat că prioritare sunt sporturile în aer liber, pentru că riscul de infectare cu COVID-19 este mult mai mare în spaţii închise.

"(n.r. Când credeţi că vor avea acces spectatorii în sălile de sport?) Nu multe din ţări au spectatori. 1 octombrie sau după 1 octombrie va fi momentul când vom face o analiză la nivel de Guvern asupra impactului recentelor măsuri de relaxare.

În legătură cu handbalul, intenţionăm şi am avut deja discuţii cu federaţia, să creem cadrul reluării campionatului intern în sistemul săptămânal, adică să renunţăm la acel sistem de bulă, de izolare. Prezenţa spectatorilor în săli e destul de complicată. Prioritate vor avea sporturile în aer liber. Riscul şi nivelul epidemiologic este mult mai mare în spaţii închise.

Probabil că în acest an, încerc la nivel normativ, suntem deja pregătiţi să reluăm prezenţa spectatorilor pe stadioane, ne trebuie doar un moment oportun"
, a spus Ionuţ Stroe, în cadrul unei conferinţe de presă.

viewscnt
Articole similare
Cum a castigat Nicolae Dobrin un meci, venind direct din carciuma