Experiențe împreună.
You are here:

NEWS ALERT | Mircea Lucescu, reacţie oficială despre numirea sa la Beşiktas

NEWS ALERT | Mircea Lucescu, reacţie oficială despre numirea sa la Beşiktas

Fotbal

Mircea Lucescu a fost invitatul lui Ioan Andone la partida FC Voluntari - Dinamo. Cu această ocazie, fostul selecţioner al Turciei a vorbit şi despre posibila sa trecere la Besiktas.

Presa turcă a scris zilele trecute că preşedintele clubului Besiktas, Fikret Orman s-ar fi înţeles cu Lucescu în toate privinţele şi face deja planuri pentru seoznul viitor. Alături de Mircea Lucescu, în staful echipei Beşiktaş ar urma să se afle şi Tayfur Havutcu, care i-a fost secund tehnicianului român la naţionala Turciei. Lucescu Senior a negat însă trecerea pe banca tehnică a ”vulturilor”: ”Deocamdată nu mi-e dor, deocamdată stau bine. Dar eu nu mă duc la Beşiktaş, cine v-a spus asta?” a comentat astăzi la ieşirea de pe stadionul din Voluntari, Mircea Lucescu.

La finalul acestui sezon, tehnicianul Şenol Guneş, numit la naţionala Turciei, va părăsi gruparea Beşiktaş. Lucescu a câştigat titlul în Turcia cu Beşiktaş, în 2003. Ultima dată, el a antrenat reprezentativa Turciei

”Rapid e deja de nivelul play-out-ului din Liga 1”

Partida dintre FC Voluntari şi Dinamo nu l-a entuziasmat prea tare pe Mircea Lucescu: ”Am ţinut cu fotbalul, în primul rând. Tocmai că e ziua de Paşte, de aceea şi plec mai devreme.În orice caz, voiam să revăd şi Voluntariul, invitat de Andone, să văd şi Dinamo cum se prezintă în momentul de faţă. Cam mulţi străini pe teren. Meciul mi s-a părut de play-out. La Rapid mă duc cam în fiecare săptămână, că e Pancu, care nu mă lasă. Şi extraordinar cum evoluează Rapidul. Mă gândeam, jucători din Divizia a treia puteau foarte bine să joace pe acest teren în seara aceasta. Nivelul lor valoric este aproape de cel al celor pe care i-am văzut aici. Pancu evoluează foarte bine ca antrenor” a mai spus Lucescu după FC Voluntari - Dinamo, 1-2.

viewscnt
Articole similare
Oferte exclusive online de Black Friday