Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Mirel Rădoi a anunţat când va pleca de la echipa naţională. "Fierb cu nerăbdare la acel moment" + pe cine vede potrivit să-l urmeze în funcţie

NEWS ALERT | Mirel Rădoi a anunţat când va pleca de la echipa naţională. "Fierb cu nerăbdare la acel moment" + pe cine vede potrivit să-l urmeze în funcţie

Fotbal

Comentarii

Selecţionerul naţionalei României, Mirel Rădoi, a declarat că nu îşi doreşte să rămână în această funcţie şi în următorii trei-patru ani, fiind nerăbdător să revină la rutina zilnică a unei echipe de club. De asemnea, Rădoi îl consideră pe Adrian Mutu, selecţionerul naţionalei de tineret, ca fiind perfect pentru a-l succede la cârma naţionalei de seniori.

Mirel Rădoi nu îşi doreşte să mai rămână selecţionerul naţionalei României mai mult de doi-trei ani, fiind dornic să revină în mijocul unei echipe de club, unde să construiască după bunul plac, fără presiunea rezultaltelor rapide, cu sabia deasupra capului. Practic, Rădoi a preluat munca începută de Cosmin Contra şi are ca obiectiv calificarea naţionalei la Campionatul Mondial de fotbal din 2022, din Qatar. Indiferent de ce s-a va întâmpla acolo, Mirel Rădoi ar renunţa la echipa naţională, după cum chiar el a recunosct.

"Nu îmi doresc să mai rămân 3-4 ani la echipa naţională, chiar şi acum fierb cu nerăbdare. Antrenamentele pe care le facem, avem un timp alocat cu tot cu pauze. Niciodată nu mă limitez la el, din păcate. Adrian Mutu face o treaba foarte bună, chiar dacă o face destul de diferit la nivel de posesie. Că nivel de rezultate şi de joc o face foarte bine şi nu am nicio grijă că nu ne-am califică din nou la Campionatul European. Cred că va reuşi să ajungă cel puţin la performanţă făcută de noi, pentru că sunt jucători de la echipa naţională mare care pot ajunge din nou la tineret.

Eu cred că Mutu ar trebui să fie noul selectioner de la naţională mare şi cred că asta este circuitul care va trebui să continue. Apar generaţii foarte bune de jucători cu această regulă U21, dar care au nevoie de 2-3 ani. Cu o prezenţa la un Euro, la Olimpiada, e clar că circuitul se va închide la echipa mare şi e clar că şi antrenorul va trebui să facă pasul cu ei", a declarat Mirel Rădoi, invitat la Pro X.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare