Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Mirel Rădoi exclude un fotbalist de la echipa naţională! Tricolorul care a comis-o grav: "I-am transmis. Nu poate face parte dintr-un grup un asemenea jucător"

NEWS ALERT | Mirel Rădoi exclude un fotbalist de la echipa naţională! Tricolorul care a comis-o grav: "I-am transmis. Nu poate face parte dintr-un grup un asemenea jucător"

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul României, Mirel Rădoi, a fost invitatul lui Silviu Tudor Samuilă în cadrul emisiunii "Sport Report", unde a dezvăluit că va exclude un tricolor din naţională.

Un tricolor, exclus din naţională! Care e motivul lui Mirel Rădoi

Un tricolor a comis-o, iar în perioada următoare nu va mai fi convocat. Selecţionerul Mirel Rădoi a adus în faţă un subiect sensibil. Conform declaraţiilor lui Mirel Rădoi, un tricolor şi-a atacat un coleg prin intermediul unui jurnalist, lucru pe care selecţionerul nu-l acceptă. 

Mirel Rădoi: "Oricine poate contesta într-un fel sau altul prezenţa unui jucător la echipa naţională, iar aici sunt şi factori pe care noi nu îi putem controla. Sunt preşedinţi care îşi vor jucătorii, sunt antrenori care îşi vor jucătorii, sunt impresari care îşi vor jucătorii. Mai nou, am aflat că sunt jucători care au prieteni ziarişti şi apar articole datorită prieteniei, că de ce nu e el, e celălalt. 

Eu nu am nimic împotrivă dacă eşti prieten cu un ziarist şi te laudă într-un articol, nu am absolut nimic împotrivă. Dacă începi şi îţi ataci colegul doar ca să te lauzi pe tine, atunci am o problemă. Mai devreme sau mai târziu nu vei mai fi la echipa naţională". 

Silviu Tudor Samuilă: "S-a întâmplat asta?"

M.R.: "Din informaţiile pe care le avem, da". 

S.T.S: "Deci există un jucător care cu ajutorul unui ziarist şi-a atacat un coleg?"

M.R.: "Da. Crezi că se întâmplă de acum? Se întâmplă de ani de zile la echipa naţională, se întâmpla când eram şi eu jucător. Ştiam că anumiţi jucători sunt prieteni cu x, y şi când apărea un articol..."

S.T.S: "L-ai exclus pe respectivul?"

M.R.: "Va fi". 

S.T.S: "Dar ştie?"

M.R: "I-am transmis. Probabil că ştie. Nu poate face parte dintr-un grup un asemenea jucător, indiferent de valoarea lui. Cel puţin nu cu noi". 

România conduce grupa din Liga Naţiunilor, după 1-1 acasă cu Irlanda de Nord şi 3-2 într-un meci entuziasmant al tricolorilor în Austria. Pentru Mirel Rădoi urmează partida cu Islanda şi un posibil duel cu Bulgaria sau Ungaria, din barajele pentru EURO 2020. 

Afla mai multe despre: mirel radoiromania 

viewscnt
Articole similare