Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT! Mirel Rădoi primeşte lovitură după lovitură înainte de meciul cu Islanda. După accidentarea lui Nedelcearu, selecţionerul a pierdut un nume greu din vestiarul tricolorilor

NEWS ALERT! Mirel Rădoi primeşte lovitură după lovitură înainte de meciul cu Islanda. După accidentarea lui Nedelcearu, selecţionerul a pierdut un nume greu din vestiarul tricolorilor
Comentarii

Veştile proaste continuă pentru selecţionerul Mirel Rădoi, înaintea meciului cu Islanda din semifinalele barajului de calificare la Campionatul European din 2021.

După ce selecţionerul României a aflat că nu poate conta pe serviciile lui Ionuţ Nedelcearu pentru meciurile cu Islanda, Norvegia şi Austria, şi l-a convocat de urgenţă pe Mihai Bălaşa, Mirel Rădoi şi-a pierdut şi căpitanul.

Accidentarea suferită de Vlad Chiricheş la meciul de sâmbătă al lui Sassuolo, din Serie A, îl obligă pe apărătorul României să aloce cel puţin 8-10 zile pentru tratament şi recuperare, ceea ce îl face indisponibil pentru următoarele trei partide cruciale pentru echipa naţională.

”O zi tot mai amară în cantonamentul naţionalei de la Mogoşoaia, sperăm să se termine mai repede!

După absenţa lui Ionuţ Nedelcearu pentru partidele cu Islanda, Norvegia şi Austria, încă un tricolor iese din calculele lui Mirel Rădoi. Şi tot un fundaş, care va părăsi cantonamentul…

Schimbat în urma unor dureri resimţite în prima repriză a ultimei partide de Serie A, disputată ieri, Vlad Chiricheş a ajuns azi în ţară şi s-a alăturat lotului naţional.

În urma examenului clinic şi a investigaţiei RMN efectuate astăzi, staff-ul medical al tricolorilor a constatat că, la meciul de sâmbătă al lui Sassuolo, Vlad a suferit o leziune fibrilară la nivelul gambei drepte, pentru care are nevoie de 8-10 zile de tratament şi recuperare. Ca urmare, devine indisponibil pentru acţiunea României din această lună…”, se arată pe site-ul FRF.

Afla mai multe despre: vlad chirichesmirel radoiromaniaionut nedelcearu 

viewscnt
Articole similare