Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Nana Antwi a ajuns în România! Prima reacţie de la aeroport

NEWS ALERT | Nana Antwi a ajuns în România! Prima reacţie de la aeroport

FCSB

Comentarii

Nana Antwi, fundaşul dreapta ghanez, a ajuns miercuri dimineaţă în România.

Transferat pentru 50.000 de euro de la Urartu în urmă cu 4 zile, ghanezul încă nu s-a alăturat noilor săi colegi în cantonamentul din Antalya şi nici nu o va face. 

Din cauza problemelor juridice, Antwi a avut probleme cu viza astfel că nu a putut merge în Turcia. Fundaşul dreapta al celor de la FCSB a ajuns direct la Bucureşti.

”Sunt fericit să fiu aici, mă bucur că s-a rezolvat transferul. Voi da totul pentru echipă, pentru îndeplinirea obiectivelor”, a afirmat, printre altele, Antwi, la sosirea în capitala României.

  • 275.000 de euro este cota noului fotbalist de la FCSB conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Nana Antwi mai avea doar şase luni de contract cu Urartu, iar FCSB a reuşit să-l transfere pentru o sumă modifică. 

În 2018, fundaşul dreapta a ajuns pentru prima dată în Armenia, la Lori Vanadzor, iar un an mai târziu a fost luat de Lille, la echipa a doua. Antwi a revenit la echipa din Armenia, apoi a făcut pasul la Urartu, în 2021, pentru care are 86 de meciuri, 2 goluri şi 8 pase decisive. 

Venirea lui Nana Antwi la FCSB îi complică situaţia veteranului din flancul drept al defensivei "roş-albaştrilor", Valentin Creţu, fotbalist care se află pe finalul înţelegerii sale cu liderul din Superliga.

Afla mai multe despre: nana antwifcsbtransfer 

viewscnt
Articole similare