Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Nedelcearu, lovitura carierei! E dorit de o forţă a Europei. Patronul clubului are o avere de 5 MILIARDE de EURO

NEWS ALERT | Nedelcearu, lovitura carierei! E dorit de o forţă a Europei. Patronul clubului are o avere de 5 MILIARDE de EUROgalerie foto

Stranieri

Comentarii

Ionuţ Nedelcearu a impresionat la Euro 2019, iar presa italiană a anunţat că inclusiv AS Roma a pus ochii pe el. Mutarea a picat, dar ”Nede” are porţile deschise spre Serie A.

Presa din Italia vehiculează interesul Fiorentinei pentru Ionuţ Nedelcearu. Fundaşul care a trezit şi interesul formaţiei AS Roma a fost propus de impresarul  Dario Canovi la gruparea Viola: ”Nedelcearu a fost unul dintre remarcaţii de la Euro 2019 şi cred că este foarte bun pentru Serie A. Pentru Fiorentina ar fi o lovitură” a explicat Canovi, potrivit presei din Italia.

Fiorentina a fost preluată de un miliardar

Din această vară, Fiorentina a intrat în era Rocco B. Commiso. Omul de afaceri italian este fondatorul Mediacom şi proprietarul formaţeiei New York Cosmos. Conform presei americane, Commisso are o avere de 5 miliarde de euro şi este unul dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din Italia.

Patronul gigantului Mediacom, al cincilea operator prin cablu din SUA a plătit 150 de milioane de dolari pentru clubul toscan. El preia ”Viola” de la fraţii Andrea şi Diego della Valle.

 

Fost mare jucător pe Artemio Franchi, Adrian Mutu a postat un mesaj emoţionant în ziua în care Fiorentina şi-a schimbat proprietarul: ”Astăzi, după 17 ani, Fiorentina şi-a schimbat proprietarul. Sunt foarte mândru că am făcut parte din istoria acestui club şi că am trăit în acest oraş magic. Sunt de asemenea mândru că am devenit cel mai bun marcator al erei Della Valle cu 69 de goluri marcate. Îmi amintesc toate acele momente petrecute acolo cu mare plăcere. Vreau să le mulţumesc lui Andrea şi Diego Della Valle pentru ceea ce au făcut pentru mine şi să-i doresc mult succes noului proprietar Rocco Commisso. Sper ca Fiorentina să revină acolo unde îi este locul. Forza Viola!” a scris Mutu pe pagina sa de Facebook.

Zenit îl vrea de asemenea pe Nedelcearu

Antrenorul ruşilor de la Zenit,  Serghei Semak este omul care l-a adus pe Nedelcearu în Rusia. De aici şi interesul concret al ruşilor pentru fotbalistul român, un posibil viitor titular al echipei naţionale a lui Contra.

Fundaşul ar prefera totuşi un transfer în Serie A: ”Dacă va fi să fac un pas înainte, cu atât mai bine, pentru că asta îmi doresc. Vreau să cresc. Dacă nu, trebuie să rămân concentrat şi să muncesc în continuare şi mai mult. (Radu şi Puşcaş nu ţi-au zis că te aşteaptă în Italia?) Ba da, chiar vorbeam cu ei şi Puşcaş, fiind prieteni foarte buni, mi-a spus că mi s-ar potrivi Serie A. Sper să ne întâlnim în Serie A” a declarat ”Nede” pentru Telekom Sport la începutul acestei luni.
 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ionuţ nedelcearu 

viewscnt
Articole similare