Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Neymar, înapoi la FC Barcelona: "PSG a acceptat!" Pentru ce sumă ajunge brazilianul înapoi pe Camp Nou

NEWS ALERT | Neymar, înapoi la FC Barcelona: "PSG a acceptat!" Pentru ce sumă ajunge brazilianul înapoi pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Revenirea lui Neymar (28 de ani) la FC Barcelona e mai aproape de realitate decât a fost în vara lui 2019, când a ţinut capul de afiş al perioadei de transferuri. Brazilianul e din ce în ce mai aproape de a se întoarce pe Camp Nou să joace alături de Leo Messi (32 de ani), de unde a plecat în 2017 pentru o sumă record.

Julien Laurens, jurnalistul ESPN, are informaţii potrivit cărora PSG a acceptat că-l va pierde pe Neymar (28 de ani) în vara lui 2020, brazilianul urmând să se întoarcă la FC Barcelona. Totul pentru a-l păstra pe Kylian Mbappe (21 de ani), wonderkidul francez cumpărat în 2017 de la AS Monaco. Sursa citată menţionează faptul că Leonardo, preşedintele parizienilor, e gata să scape de Neymar în vară, doar că FC Barcelona va trebui să plătească nu mai puţin de 150 de milioane de euro.

În orice caz, mai puţin ca în vara lui 2019, când PSG a cerut aceeaşi sumă pe care a plătit-o pe Neymar în vara lui 2017, adică 222 de milioane de euro. Acum, trupa din capitala Franţei e conştientă că nu mai poate scoate aceeaşi sumă pe fotbalistul brazilian şi vrea să-şi recupereze cât mai mult din pagubă.

Chiar dacă e unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din echipă, PSG a acceptat că trebuie să se despartă de Neymar în vară pentru a-l păstra pe Mbappe, în ciuda unui interes din ce în ce mai intens din partea celor de la Real Madrid pentru starul francez, campion mondial în 2018. The Sun notează faptul că Zinedine Zidane a devenit "obsedat" de transferul lui Kylian Mbappe.



Kylian Mbappe şi Neymar au ajuns la PSG în acelaşi timp, în vara lui 2017. Pentru Neymar, PSG a plătit 222 de milioane de euro, echivalentul clauzei de reziliere a contractului pe care brazilianul îl avea cu Barcelona. De partea cealaltă, parizienii au achitat 180 de milioane de euro pentru aducerea lui Mbappe. Acesta a fost cedat sub formă de împrumut la PSG în primul sezon, pentru ca francezii se evite problemele cu fairplay-ul financiar, iar banii au fost plătiţi în vara lui 2018.

  • 18 goluri şi 10 pase de gol are în cont Neymar în acest sezon la PSG, în 22 de meciuri din toate competiţiile
  • 160 de milioane de euro este cota de piaţă a brazilianului în acest moment, conform transfermarkt.com

Afla mai multe despre: neymarfc barcelonapsg 

viewscnt
Articole similare