Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT Nici Pochettino, nici Xavi! El este favoritul numărul 1 pentru banca tehnică a Barcelonei!

NEWS ALERT Nici Pochettino, nici Xavi! El este favoritul numărul 1 pentru banca tehnică a Barcelonei!galerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Cotidianul El Mundo Deportivo susţine că olandezul Ronald Koeman este principalul favorit pentru a-l înlocui pe Quique Setien din stagiunea viitoare.

Nici Mauricio Pochettino, nici Xavi Hernandez! Ronald Koeman ar fi alesul conducerii Barcelonei pentru stagiunea viitoare, anunţă El Mundo Deportivo, un cotidian apropiat de clubul catalan.

Conform sursei citate, legendarul olandez se bucură de sprijinul conducerii clubului şi are marele avantaj de a fi un bun cunoscător al filosofiei Barcelonei. El ar urma să fie contactat în perioada următoare, când i se va propune în mod oficial preluarea echipei de la Quique Setien!

Luis Suarez şi Umtiti, OUT de la Barcelona

El Mundo Deportivo scrie şi că o parte dintre cei mai importanţi jucători ai catalanilor vor pleca de la Barca.

Primul nume surpriză de pe această listă este cel al lui Jordi Alba, care ar urma să fie transferat de la Barcelona în această vară.

Luis Suarez este un alt nume surprinzător de pe listă. Uruguayanul, dar şi Alba, sunt doi dintre liderii vestiarului blaugrana. Francezul Umtiti este de asemenea ca şi plecat de pe Camp Nou. El este dorit în Premier League de cluburi importante din Anglia. 

Afla mai multe despre: ronald koemanpochettinoel mundo deportivo 

viewscnt
Articole similare