Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Nicuşor Bancu, OUT pentru dubla cu Spania şi Malta. Jucător convocat în premieră de Cosmin Contra, în locul olteanului

NEWS ALERT | Nicuşor Bancu, OUT pentru dubla cu Spania şi Malta. Jucător convocat în premieră de Cosmin Contra, în locul olteanului

Echipa națională

Comentarii

Fundaşul Universităţii Craiova, Nicuşor Bancu, a devenit indisponibil pentru dubla echipei naţionale a României cu Spania şi Malta, anunţă Federaţia Română de Fotbal. În consecinţă, Cosmin Contra a convocat la lot un alt jucător.

Este vorba despre Florin Ştefan. La 23 de ani, fundaşul stânga al lui Sepsi a fost convocat în premieră la prima reprezentativă, după ce în vară a evoluat la Campionatul European de tineret din Italia şi San Marino.

"Florin Ştefan (23 ani), jucătorul lui Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, se alătură echipei naţionale!

Şi devine al şaselea fotbalist din lotul Euro U21 prezent la turneul final din această vară pe care se bazează Cosmin Contra pentru Spania şi Malta, alături de Ionuţ Radu, George Puşcaş, Ianis Hagi, Ionuţ Nedelcearu şi Alexandru Cicâldău. Totodată, al treilea jucător de la această acţiune convocat în premieră, după Adrian Păun şi Mihai Bordeianu (ambii CFR Cluj).

Bun venit şi mult succes, Florin!

Convocarea de ultimă oră vine în contextul faptului că Nicuşor Bancu, jucător convocat iniţial, a suferit o leziune musculară la nivelul coapsei stângi în partida disputată aseară de Universitatea Craiova şi, în urma investigaţiilor medicale de astăzi, s-a concluzionat că nu va fi apt pentru meciurile echipei naţionale din aceste zile.

Multă sănătate şi recuperare rapidă Nicuşor Bancu!", se arată în comunicatul de presă al FRF.

Afla mai multe despre: bancu 

viewscnt
Articole similare