Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Noi detalii despre viitorul lui Leo Messi, după ce a decis să rămână la FC Barcelona! Ce va face când intră în ultimele şase luni de contract

NEWS ALERT | Noi detalii despre viitorul lui Leo Messi, după ce a decis să rămână la FC Barcelona! Ce va face când intră în ultimele şase luni de contract

FC Barcelona

Comentarii

Leo Messi (33 de ani) a decis să continue la FC Barcelona pentru încă un an, deşi şi şi-a dorit să plece de pe Camp Nou în această vară. Clubul nu a fost de acord, iar singura posibilitate era ca echipa care îl dorea să plătească 700 de milioane de euro, echivalentul clauzei de reziliere. Presa din Spania a aflat alte detalii despre viitorul apropiat al lui Leo Messi.

Vineri, Leo Messi a anunţat că va continu la FC Barcelona pentru cel puţin încă un an, cât mai are contract, după o perioadă în care şi-a dorit să plece de pe Camp Nou. Astfel, Ronald Koeman se va putea baza pe starul argentinian pentru încă 12 luni, dar se pare că Messi ia în considerare să mai rămână încă un an, până în 2022, în funcţie de ce îşi va dori noul preşedinte al catalanilor, care va fi ales pe 15 martie 2021.

Sport, sursa care scrie despre decizia lui Messi, notează faptul că, în ciuda faptului că ia în calcul să rămână pe Camp Nou până în 2022, decarul echipei blaugrana va asculta şi ofertele pe care le va primi de la diferite cluburi cu putere financiară de la 1 ianuarie, atunci când va fi în ultimele şase luni de contract şi va putea semna cu orice echipă îşi doreşte.

Final de telenovelă: Messi rămâne la Barca! ”Niciodată nu aş acţiona împotriva clubului vieţii mele!”

Leo Messi a anunţat că rămâne la FC Barcelona. El a confirmat ceea ce anunţase presa din Argentina, într-un interviu acordat Goal.comAşa cum presa din Argentina anunţa în cursul zilei de vineri, Lionel Messi a decis să rămână la FC Barcelona. Starul argentinian şi-a anunţat decizia într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Goal.com. "E greu să laşi în urmă  20 de ani, un oraş, o familie aici în Barcelonaş i până la urmă asta este ceea ce contează atunci când decizi: Da, o să rămân la Barcelona. Pentru că voi continua".

Afla mai multe despre: leo messifc barcelonaoferte1 ianuariecontract 

viewscnt
Articole similare