Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Nu e Andone! FC Barcelona a pus ochii pe alt atacant, după ce a renunţat la internaţionalul român

NEWS ALERT | Nu e Andone! FC Barcelona a pus ochii pe alt atacant, după ce a renunţat la internaţionalul român

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona caută cu disperare un atacant, după despărţirea de Munir El Haddadi, iar Ernesto Valverde a pus ochii mai nou pe un fotbalist din MLS, informează Mundo Deportivo, la o zi după ce a anunţat că gruparea catalană a fost interesată şi de vârful lui Brighton, Florin Andone.

Este vorba despre Carlos Vela, care evoluează din ianuarie 2018 la Los Angeles FC. Transferat de la Real Sociedad pentru cinci milioane de euro, atacantul mexican a adunat 31 de meciuri, 15 goluri şi 11 pase decisive pentru formaţia nord-americană.

 

 

Catalanii au nevoie de un atacant care să nu necesite timp de acomodare pe Camp Nou, de aceea se şi orientează doar către fotbalişti care au trecut prin La Liga.

După Florin Andone, în trecut la Cordoba şi Deportivo La Coruna, şi Alvaro Morata, fostul atacant al lui Real Madrid fiind aproape de a semna cu rivala Atletico, catalanii se interesează acum de Vela. Mexicanul a mai jucat în Spania pentru Celta Vigo, Salamanca, Osasuna şi Real Sociedad şi a strâns 252 de meciuri, 69 de goluri şi 47 de pase decisive în La Liga.

10 milioane de euro este cota lui Carlos Vela

30 de ani împlineşte Vela, pe 1 martie

Afla mai multe despre: andonebarcelonatransfer 

viewscnt
Articole similare