Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT O parte dintre cluburile din La Liga vor ca sezonul să se termine acum şi să fie declarat nul

NEWS ALERT O parte dintre cluburile din La Liga vor ca sezonul să se termine acum şi să fie declarat nul

La Liga

Comentarii

Viitorul campionatului spaniol de fotbal rămâne unul necunscut în momentul de faţă.

Jurnalistul Isaac Fouto de la Cadena Cope a dezvăluit că Javier Tebas, preşedintele Ligii Spaniole, a avut o întânire cu câţiva reprezentanţi ai echipelor din La Liga şi Segunda Division. Conform sursei citate, sezonul din Spania se va termina 100%.

În schimb, anumite cluburi se pare că ar fi cerut terminarea sezonului în condiţii de forţă majoră şi declararea sa nulă. Adică nimeni nu retrogradează, nimeni nu promovează.

Jurnalistul spaniol conchide şi subliniază că cel mai probabil sezonul se va desfăşura în La Liga pe teren, dar se va disputa în vară, fără spectatori. Acesta parte în acest moment, scenariul cel mai realist.

În schimb, Sergiu Radu, fostul atacant de la Rapid, stabilit de puţin timp în Spania, a declarat în exclusivitate pentru Telekom Sport, că nu vede o cale prin care campionatul spaniol s-ar mai putea juca în acest an: ”Cel puţin până când Guvernul va decide că se va putea relua activitatea la nivel de ţară şi se poate practică sport în siguranţă, campionatul este suspendat. Nu văd nicio îmbunătăţire a acestor cazuri, chiar dacă suntem de trei săptămâni în carantină. Poate atunci când va există un regres, se vor lua în calcul anumite date. Până atunci, nu cred. Mi-e greu să cred că se va relua acest sezon"

Afla mai multe despre: la liga 

viewscnt
Articole similare