Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Oferta carierei pentru Şumudică! Salariu-gigant pentru a se bate cu granzii Turciei! Unde ajunge românul

NEWS ALERT | Oferta carierei pentru Şumudică! Salariu-gigant pentru a se bate cu granzii Turciei! Unde ajunge românul

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică este aproape de a reveni în prima ligă din Turcia, după ce în sezonul 2017 - 2018 a antrenat-o pe Kayserispor. Ziarele turceşti scriu că două cluburi se luptă pentru a-l avea antrenor principal.

Prima ofertă primită de Marius Şumudică din Turcia a fost de la Yeni Malatyaspor, echipă care a încheiat sezonul trecut pe locul cinci şi va juca în preliminariile Europa League. Acum, a apărut o nouă ofertă. Nou promovata, Gazişehir Gaziantep, îl doreşte pe Şumudică, iar ziarele din Turcia scriu că tehnicianul de 48 de ani este atras să accepte oferta celor din urmă.

Gazişehir Gaziantep este dispusă să îi ofere lui Şumudică un salariu de un milion de euro, după ce la Al Shabab a primit un buget anual de 1,2 milioane de dolari pentru salariul său şi ale oamenilor din staff. Presa din Turcia scrie că românul a recunoscut că are oferte, iar impresarul său discută cu cele două cluburi. 

Aducerea lui Şumudică reprezintă pentru cei de la Gaziantep un pas important în strategia de a deveni o echipă de prim-plan a Turciei.

"Am cateva oferte din Turcia. Probabil că voi merge la Istanbul pentru a vorbi. Malatyaspor va juca o rundă de calificare în Europa. Am o ofertă de aici. A doua ofertă este de la Gazişehir Gaziantep, care tocmai a promovat", citează cei de la gaziantepgunes.com

 

Afla mai multe despre: sumducamalatyaspor 

viewscnt
Articole similare