Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Ofertă COLOSALĂ pentru Constantin Budescu! Patronul i-a oferit 1,5 milioane de euro! Prinde transferul carierei

NEWS ALERT | Ofertă COLOSALĂ pentru Constantin Budescu! Patronul i-a oferit 1,5 milioane de euro! Prinde transferul carierei

Fotbal

Comentarii

După un început ezitant de sezon, patronul celor de la Goztepe, Mehmet Sepil, s-a convins că fără să bage mâna adânc în buzunar nu va rezista în Super Lig. Principala sa ţintă este românul Constantin Budescu, cel care şi-a reziliat contractul cu arabii de la Al-Shabab, în această vară.

În primele două etape, jocul celor de la Goztepe a fost unul lipsit de strălucire. Au pierdut acasă cu Antalyaspor, scor 0-1, şi în deplasare cu Beşiktaş Istanbul, scor 0-3, iar fanii au început să fie iritaţi. Presiunea pusă pe patronul Mehmet Sepil a avut efectul scontat. Conform presei din Turcia, Sepil i-a oferit lui Constantin Budescu un contract de 1,5 milioane de euro pe sezon, cu mult peste ceea ce ar fi fost dispusă să-i ofere Ioan Niculae la Astra Giurgiu.

Chiar dacă oficialii celor de la Astra Giurgiu l-au anunţat pe Budescu ca fiind jucătorul lor, se pare că internaţionalul român a lăsat o portiţă deschisă către străinătate. În cazul în care va primi o ofertă consistentă din altă parte, o va lua în considerare. În caz contrar, va semna cu Astra Giurgiu. Acesta pare să fie motivul pentru care, până acum, nu a pus semnătura în actele giurgiuvenilor. Conform aceloraşi surse, negocierile dintre Constantin Budescu şi preşedintele celor de la Goztepe sunt în toi, însă sunt aproape de a ajunge la un consens. 

În acest moment, cota de piaţă a lui Constantin Budescu (30 de ani) este de 4 milioane de euro.

Afla mai multe despre: fotbalastrabudescugoztepe 

viewscnt
Articole similare