Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Ofertă de 3 milioane de euro pentru George Ţucudean. Românul poate ajunge într-un campionat de top

NEWS ALERT | Ofertă de 3 milioane de euro pentru George Ţucudean. Românul poate ajunge într-un campionat de top

CFR Cluj

Comentarii

Site-ul Footmercato anunţă ca FC Nantes este dispusă să-l transfere încă din această iarnă pe George Ţucudean. Vârful CFR-ului poate ajunge coechipier cu Ciprian Tătăruşanu.

FC Nantes l-a vândut pe Emiliano Sala (28 de ani) la Cardiff City în Premier League. France Football scrie că gruparea franceză a încasat aproape 20 de milioane de euro, iar o parte dintre bani vor fi reinvestiţi în transferul unui înlocuitor.

”Preşedintele Waldemar Keita caută soluţii” scriu şi cei de la Footmercato, care anunţă: ”CFR Cluj i-a fixat preţul lui Ţucudean”. Astfel, atacantul echipei naţionale ar putea ajunge în Ligue 1, dacă FC Nantes va plăti în această iarnă 3 milioane de euro pentru transferul său. Cel puţin asta este suma despre care scrie Footmercato că i-ar putea îndupleca pe oficialii CFR-ului să-i dea drumul golgheterului său.

"Ţucudean poate pleca doar dacă va veni o ofertă foarte, foarte bună pentru club. Au fost discuţii pentru mai mulţi jucători ai noştri, dar nu am mers mai departe pentru că ofertele au fost bune, dar normale. Există nişte discuţii, nişte tatonări să spunem aşa, nu s-a ajuns la ofertă concretă. Noi am transmis ceea ce ne dorim şi dacă se va ajunge la o sumă foarte bună pentru club ne vom gândi. Dar nici Ţucudean şi nici alt jucător nu este de vânzare pentru o sumă anormală. Ţucudean este golgheterul campionatului şi al echipei naţionale a României şi normal că ne dorim ca dacă vine o ofertă foarte bună şi el să îşi dorească să meargă la echipa respectivă să o analizăm. Probabil undeva în jur de cinci milioane de euro putem discuta" a dezvăluit Bogdan Mara.

Coechipierul lui Ţucudean declara în urmă cu o săptămână că: ”Sper să nu fie nevoie ca CFR să îl vândă pe George Ţucudean pentru a ne rezolva nouă problemele”. Chiar şi-aşa, mult vehiculata plecare a vârfului în vârstă de 27 de ani, pare mai aproape ca niciodată să se realizeze.

  • 11 goluri în 22 de meciuri a marcat Ţucudean în acest sezon în 1851 de minute
  • 3 goluri în 9 selecţii are Ţucudean pentru naţionala României
  • 15 goluri în 35 de meciuri are vârful naţionalei la CFR Cluj
  • 30 de goluri a marcat în ultimele două sezoane şi jumătate în Liga 1

Afla mai multe despre: george ţucudeancfr clujfc nantes 

viewscnt
Articole similare