Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT Ofertă pentru Gică Hagi după plecarea de la Viitorul! Clubul din Italia l-a contactat. Răspuns clar din partea "Regelui"

NEWS ALERT Ofertă pentru Gică Hagi după plecarea de la Viitorul! Clubul din Italia l-a contactat. Răspuns clar din partea "Regelui"

Superliga

Comentarii

Fostul antrenor al Viitorului şi actualul patron al clubului, Gheorghe Hagi (55 de ani), a primit o ofertă din Italia, după ce a renunţat la banca tehnică a fostei campioane a României. "Regele" a analizat propunerea venită din partea clubului din Serie B, Delfino Pescara 1936, dar a refuzat din motive care ţin de ambiţiile sale în cariera de antrenor.

După şase ani petrecuţi pe banca Viitorului, între 2016-2020, perioadă în care echipa a devenit campioana României în 2017, a cucerit Cupa României în 2019 şi Supercupa României în 2020, Gică Hagi şi-a dat demisia din funcţia de antrenor, dar a rămas în club. La scurt timp, "Regele" a fost contactat de clubul italian Pescara, care i-a propus un proiect cu care Gică Hagi nu a fost convins. 

Pescara i-a propus lui Gică Hagi să vină antrenor! Ce răspuns au primit italienii după oferta făcută

Fostul decar şi lider al naţionalei României ar fi putut reveni în Italia după 26 de ani de când a evoluat ca jucător pentru Brescia, dar a refuzat. Pescara, clubul din Serie B, care abia s-a salvat de la retrogradarea în Serie C în sezonul recent încheiat, l-a ofertat pe Gică Hagi, dar acesta a refuzat, notează Spotmedia.ro.

Sursa citată susţine că fostul antrenor al Viitorului nu a fost convins de proiectul pus în faţă de conducerea clubului Pescara şi nu a crezut că poate promova în Serie A la finalul sezonului. În plus, Gică Hagi îşi doreşte să mai petreacă o perioadă de timp cu familia. 

În locul său, italienii de la Pescara l-au numit pe fostul fundaş al lui AC Milan, Massimo Oddo (44 de ani), pe 29 august, care va avea un contract până în 2022.

Foarte probabil, un alt motiv al refuzului lui Gică Hagi e cauzat şi de liga în care evoluează Pescara. Gică Hagi a declarat, de-a lungul timpului, că doreşte să facă performanţă la cel mai înalt nivel. Acelaşi mesaj l-a primit şi Ianis Hagi, înainte de a pleca împrumut la Rangers, de la Genk. Atunci, Gică Hagi şi-a sfătuit fiul să nu accepte oferte din ligile secunde ale Europei. 

De ce a plecat Gică Hagi de la Viitorul

Într-o intervenţie pentru Telekom Sport la câteva zile de la demisia de pe banca tehnică a Viitorului, Gică Hagi a dezvăluit care au fost motivele din spatele deciziei: "Doar am luat decizia că aşa e bine, să aduc ceva proapsăt, care să vină cu ideile lui, toate acestea în filosofia clubului, toate în principiile noastre, să ducă în continuare lucrurile. A zis bine şi Gică. Voiam puţină linişte, voiam să stau cu familia, mai vreau să stau şi eu cu copiii, îmi cresc copiii şi vreau să stau cu ei, să mai vorbesc. Chiar dacă a fost pandemia şi am avut timp să vorbesc, aş vrea şi eu să mă bucur puţin”, ne-a mărturisit Gică Hagi.

EXCLUSIV Gică Hagi: "Sunt sănătos tun! Nu am plecat, am ieşit doar de pe bancă"

De-a lungul carierei de antrenor, Gică Hagi le-a mai antrenat pe: România, Bursaspor, Galatasaray, Poli Timişoara şi FCSB. 

Ca antrenor, Gică Hagi e campion al României cu Viitorul, club cu care a mai cucerit Cupa României şi Supercupa României. De asemenea, a obţinut şi Cupa Turciei cu Galatasaray. 

Afla mai multe despre: gica hagigheorghe hagigica hagi pescaragheorghe hagi pescaraviitorulgica hagi viitorulgheorghe hagi italiaplecare gica hagi 

viewscnt
Articole similare