Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT Operaţiunea Mbappe, aproape de final. Ore decisive pentru transferul francezului. Sky Sports anunţă că Real Madrid vrea să se retragă din cursă

NEWS ALERT Operaţiunea Mbappe, aproape de final. Ore decisive pentru transferul francezului. Sky Sports anunţă că Real Madrid vrea să se retragă din cursă

Real Madrid

Comentarii

MARCA anunţă că Real Madrid şi Paris Saint-Germain negociază la această oră afacerea Mbappe.

UPDATE: Potrivit Sky Sports, Real Madrid vrea să se retragă din operaţiunea Mbappe, după ce PSG nu a răspuns ultimei oferte făcute de gruparea madrilenă.


UPDATE: Sky Sports anunţă că Real Madrid ar urma să suplimenteze oferta pentru Kylian Mbappe până la 200 de milioane de euro.

 

 


UPDATE: AS anunţă că tricoul lui Mbappe a ”dispărut” din magazinele PSG-ului. Deşi tricoul este încă vândut, cine este interesat să-l cumpere trebuie să solicite serigrafia. Un angajat al magazinului PSG de pe Champs Elysees a trebuit să meargă să întrebe un superior dacă serigrafia, începând cu 30 august, mai este disponibilă .


Cu 48 de ore înainte de finalul perioadei de transferuri, Real Madrid speră să ajungă la un acord cu Paris Saint-Germain pentru transferul lui Kylian Mbappe.

Potrivit MARCA, cele două cluburi discută astăzi mutarea super starului francez în Capitala Spaniei. Ultima ofertă făcută de Real Madrid a fost de 170 de milioane de euro, plus alte 10 milioane în bonusuri de performanţă. În cursul zilei de duminică, jurnalistul Rudy Galetti, de la Sky Sports, a anunţat că Real Madrid pregăteşte o ofertă de aproape 200 de milioane de euro şi că negocierile s-ar încheia favorabil pentru gruparea blanco.

Între timp, Mbappe a ajuns la Clairefontaine, acolo unde a fost convocat de Didier Deschamps pentru meciurile naţionalei Franţei.

Cotidianul MARCa susţine că PSG nu va accepta o ofertă mai mică de 200 de milioane de euro pentru şeptarul său. Jurnalistul Jose Felix Diaz confirmă că cele două cluburi vor purta în cursul zilei de astăzi discuţii legate de posibilul transfer al lui Kylian Mbappe Lotin. La negocieri vor participa Nasser Al Khelaifi şi Leonardo din partea parizienilor, dar decizia finală îi va aparţine lui Tamim Bin Hamad Al Thani, Emirul Qatarului şi omul care deţine de fapt Paris Saint-Germain.

Kylian Mbappe (22 de ani) s-a format la AS Monaco, iar în 2017 a semnat cu Paris Saint Germain. Are 48 de selecţii în naţionala Franţei şi 17 goluri marcate. Pentru PSG, Mbappe a marcat 133 de goluri în 174 de meciuri. Starul naţionalei Franţei este cotat la 160 de milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.

Afla mai multe despre: kylian mbappereal madridtransferpsg,  

viewscnt
Articole similare