Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT Partida de UEFA Champions League dintre Atletico Madrid şi Chelsea s-ar putea juca la Bucureşti

NEWS ALERT Partida de UEFA Champions League dintre Atletico Madrid şi Chelsea s-ar putea juca la Bucureşti
Comentarii

Atletico Madrid trebuie să comunice luni către UEFA unde va disputa meciul din optimile de finală ale UEFA Champions League de pe 23 februarie.

Formaţia lui Simeone nu poate juca pe Wanda Metropolitano şi trebuie să anunţe luni la UEFA unde va disputa partida cu Chelsea din optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Potrivit cotidianului madrilen AS, una dintre variantele pe care clubul madrilen le va lua în calcul este Bucureşti, acolo unde Atletico s-a simţit foarte bine şi unde a reuşit să câştige finala UEFA Europa League în 2012.

O altă variantă pe care Atletico Madrid o are pe listă este Tallin, oraş unde madrilenii au câştigat Supercupa Europei cu Real Madrid.

Momentan, presa din Spania nu oferă o alternativă clară în privinţa opţiunii pe care o va alege Atletico Madrid. Madrilenii nu pot juca nici în Portugalia, nici în Franţa, aşa că se vor orienta spre alte zone ale Europei. Protocolul UEFA prevede ca toate echipele implicate în Cupele Europene să aibă un al doilea stadion pregătit, situaţie în care a ajuns Atletico Madrid, dacă nu va putea juca în cele din urmă în Capitala Spaniei.

Leipzig - Liverpool se joacă la Budapesta!

Leipzig nu poate primi pe propriul stadion echipa engleză din cauza restricţiilor de călătorie puse în aplicare de autorităţile germane, pentru cetăţenii care provin din ţări afectate de noua tulpină de coronavirus.

Deşi Leipzig a cerut o excepţie de la restricţiile legate de pandemie, Ministerul federal de Interne a afirmat că această cerere nu intră în circumstanţele excepţionale.

Această regulă este în vigoare oficial până la 17 februarie şi vizează în primul rând Marea Britanie, unde noua tulpină este răspândită.
 

Afla mai multe despre: atletico madrid 

viewscnt
Articole similare