Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE | Cei doi jucători de la Atletico Madrid depistaţi pozitivi sunt asimptomatici şi au fost plasaţi în izolare. Ei nu vor face deplasarea la Lisabona!

UPDATE | Cei doi jucători de la Atletico Madrid depistaţi pozitivi sunt asimptomatici şi au fost plasaţi în izolare. Ei nu vor face deplasarea la Lisabona!
Comentarii

Clubul Atletico Madrid a anunţat că doi dintre componenţii delegaţiei pentru sferturile de finală ale Ligii Campionilor, care vor fi găzduite de Lisabona, au fost testaţi pozitiv cu coronavirus.

UPDATE: Cei doi jucători de la Atletico Madrid sunt asimptomatici, au fost plasaţi în izolare şi nu vor face deplasarea la Lisabona pentru meciul din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, împotriva formaţiei RB Leipzig.

Cazul croatului Vrsaljko, care se vindecase de o leziune la genunchi, este "considerat rezolvat de autorităţile sanitare, deoarece a generat anticorpi în urmă cu câteva luni”. Acest lucru nu îl va împiedica să efectueze o perioadă de carantină, de 14 zile, "în urma decizia serviciilor medicale".

Conducătorii clubului madrilen au decis ca să fi din nou testaţi jucătorii şi staff-ul, duminică, iar rezultatele au fost toate negative.

Pentru meciul cu Leipzig, care se va disputa conform programării, joi, de la ora 22.00, antrenorul Diego Simeone a convocat 25 de jucători, dintre care patru de la academia clubului (Alex Dos Santos, Manu Sanchez, Riquelme şi Toni Moya).


UPDATE: Cei doi jucători depistaţi pozitiv sunt Angel Correa şi Sime Vrsaljko, conform presei spaniole. Luni era programată plecarea spre Lisabona, însă a fost amânată. În funcţie de rezultatele testelor de luni, se va pleca marţi sau nu. Jucătorii lui Diego Simeone nu s-au antrenat duminică şi luni. Dacă vor fi depistaţi doar cei doi, aceştia vor rămâne acasă, la Madrid, iar ceilalţi vor zbura către Lisabona. 

Dacă vor mai fi găsiţi pozitiv şi alţi jucători, UEFA nu poate decide confrutnarea cu Leipzig decât la masa verde, în favoarea nemţilor, conform presei internaţionale.


Toţi componenţii echipei şi ai delegaţiei au fost testaţi sâmbătă, la baza sportivă a clubului spaniol, conform protocolului UEFA pentru sferturile LC.

“Dintre rezultatele aflate astăzi două sunt pozitive. Cei doi sunt la domiciliile lor în izolare”, se arată în comunicatul grupării madrilene.

 

 

Atletico Madrid a anunţat autorităţile sanitare spaniole şi portugheze, UEFA, federaţia spaniolă, federaţia portugheză şi Consiliul Superior al Sportului.

S-a activat protocolul pentru astfel de cazuri, astfel că toată delegaţia trebuie să fie testată din nou, precum şi persoanele care au fost apropiate celor testaţi pozitiv. Acest lucru duce la schimbări în programul antrenamentelor şi al deplasării şi şederii echipei la Lisabona.

Echipa Atletico Madrid are programată în sferturile de finală ale Ligii Campionilor confruntarea cu formaţia Leipzig, în data de 13 august, pe stadionul Jose Alvalade din Lisabona. Meciul va fi transmis în direct de Telekom Sport.

Afla mai multe despre: atletico madrid 

viewscnt
Articole similare