Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Pigliacelli, anunţ după conflictul cu fanii Craiovei: "Oraşul şi Universitatea vor rămâne în inima mea"

NEWS ALERT | Pigliacelli, anunţ după conflictul cu fanii Craiovei: "Oraşul şi Universitatea vor rămâne în inima mea"
Comentarii

Goalkeeper-ul italian Mirko Pigliacelli, aflat în conflict cu o parte dintre fanii Universităţii Craiova, îşi cere scuze suporterilor alb-albaştrilor, prin intermediul unei scrisori publicate pe Instagram.

"Iubesc Craiova şi pesemne că oriunde o să mă ducă viaţa, oraşul şi Universitatea vor rămâne în inima mea. Încep prin a-mi cere scuze tuturor suporterilor Universităţii Craiova pentru că într-un moment delicat pentru mine am greşit răspunzând la mesaje private într-un mod ce nu-şi avea sensul. Îmi cer scuze şi îi asigur pe toţi suporterii Universităţii Craiova că astfel de lucruri nu se vor repeta. Totodată trebuie să ştiţi că nu am aruncat niciodată tricoul la antrenament, că nu am refuzat niciodată un antrenament, când mi s-a spus să merg la a doua echipă m-am dus acolo şi m-am antrenat ca profesionist, evident că nu am spus niciodată nimănui să joace prost sau să vânez pe cineva pentru că sunt şi voi fi întotdeauna un profesionist!
 
Nu am părăsit oraşul fără permisiunea clubului şi am acceptat întotdeauna toate deciziile. Evident că nu a fost uşor pentru mine. În acelaşi timp, nu am trădat niciodată şi nu voi trăda acest club, fanii şi toţi oamenii care iubesc acest club! Voi continua să lupt pentru aceste culori aşa cum am făcut întotdeauna şi sunt sigur că împreună suntem o putere. Cu speranţa că vom putea exulta din nou împreună şi poate cu mâinile în spatele urechilor, să vă simt mereu aproape! Forţa Ştiinţa", a fost scrisoarea lui Mirko Pigliacelli pentru fani.
 

Mirko Pigliacelli, în conflict cu ultraşii U Craiova

U Craiova a învins-o pe Gaz Metan, scor 3-1, dar singurul fotbalist care nu s-a putut bucura a fost Mirko Pigliacelli. Portarul a fost huiduit şi înjurat de-a lungul partidei, iar la final tenisiunea a continuat.

Peluza Nord Craiova a dezvăluit presupusele "păcate" ale lui Mirko Pigliacelli, după plecarea lui Victor Piţurcă, iar la primul meci oficial din 2020 a fost taxat dur. Italianul a fost huiduit şi înjurat de ultraşii de la peluză cu Gaz Metan în aproape toate momentele în care a atins balonul. În schimb, portarul titular a fost apărat de suporterii de la tribune, care l-au aplaudat. 

Afla mai multe despre: pigliacelli 

viewscnt
Articole similare