Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT Piţurcă vrea să plece de la Craiova! Primul nume care refuză banca oltenilor: ”Iubesc această echipă, dar nu se pune problema!”

NEWS ALERT Piţurcă vrea să plece de la Craiova! Primul nume care refuză banca oltenilor: ”Iubesc această echipă, dar nu se pune problema!”
Comentarii

Eugen Neagoe este unul dintre numele vehiculate pentru a-l înlocui pe Victor Piţurcă la Craiova. Fostul antrenor de la Sepsi, Dinamo sau Hermannstadt respinge această variantă.

Conform Gazetei Sporturilor, Victor Piţurcă ar fi dispus să plece de la Universitatea Craiova în această iarnă, mai ales dacă nu i se vor pune la dispoziţie transferurile cerute.

Unul dintre numele vehiculate pentru a-l înlocui pe fostul selecţioner în Bănie este cel al lui Eugen Neagoe, antrenor care s-a despărţit recent de FC Hermannstadt. Tehnicianul a comentat situaţia lui Piţurcă: ”Fiecare antrenor, fiecare club mare, o echipă mare cum este Universitatea Craiova, totdeauna îşi doreşte să fie mai puternică, îşi doreşte să arate mult mai bine. Victor Piţurcă, dacă doreşte 4-5 jucători, înseamnă că ştie ce vorbeşte, îi cunoaşte foarte bine pe actualii jucători şi nu-şi doreşte jucători pentru a renunţa la cineva anume. Probabil îşi doreşte jucători pentru a fi echipa mai puternică” spune Neagoe.

El este convins că Piţurcă nu va părăsi U Craiova în această iarnă: ”Părerea mea că va rămâne Victor Piţurcă, nu ştiu exact, dar cred că are doi ani jumătate, trei ani contract. A început o muncă în urmă cu patru luni, Craiova din punctul meu de vedere are în acest moment toate condiţiile pentru a face performanţă, cred că au şi unul dintre cei mai buni antrenori din România şi nu văd de ce să nu aibă pretenţii de titlu. Craiova merită, suporterii Universităţii Craiova merită, şi nu doar suporterii, pentru că Craiova este o echipă iubită şi în ţară, nu doar în Oltenia” spune Eugen Neagoe.

Craiova, marea iubire a lui Neagoe: ”Este echipa la care am crescut, echipa la care m-am consacrat în fotbal”

Întrebat dacă îl lasă inima să antreneze formaţia din Bănie, Eugen Neagoe e driblat elegant răspunsul: ”Inima mă lasă. Medicii cu care am avut o colaborare foarte bună începând din iulie şi-au dat acceptul pentru a putea reveni în această meserie. Am revenit şi cred că am făcut-o foarte bine. Am mers la o echipă într-o situaţie dificilă, am urcat-o şi în clasament, dar situaţia care este acum acolo, chiar am avut o discuţie acum câteva săptămâni cu patronii şi cu preşedintele clubului şi asta a fost hotărârea mea. Cu inima este totul în regulă în acest moment, nu am probleme de sănătate, sunt mai puternic decât am fost înainte. Toată lumea ştie, am început fotbalul la Craiova, aici am debutat în prima ligă, am obţinut performanţe, am trei trofee cu Universitatea Craiova. Am spus totdeauna, indiferent la ce echipă am fost, şi am fost adversarul Universităţii Craiova, am spus că eu îmi doresc să câştige acel meci, dar Craiova să câştige campionatul. Este echipa la care am crescut, echipa la care m-am consacrat în fotbal” a mai explicat Neagoe.

Numele său este unul pe placul fanilor Craiovei, încântaţi atât de filosofia sa de joc, cât şi de trecutul său legat de gruparea din Bănie: ”Le mulţumesc suporterilor Craiovei şi ştiu foarte bine că totdeauna am fost alături de această echipă, dar nu se pune problema şi cred că Universitatea Craiova, nu cred, sunt convins, are unul dintre cei mai buni antrenori din România şi un antrenor care a făcut istorie şi la echipa naţională. Ei au un antrenor foarte valoros în acest moment şi eu sper ca Piţi să câştige campionatul cu Universitatea Craiova” mai spune Neagoe, cel care multă vreme a fost secundul lui Victor Piţurcă.

Tehnicianul nu poartă ranchiună fostei sale echipe, Dinamo: ”Sunt şanse mai mari ca Universitatea să câştige campionatul. Acum nu vreau şi nu am fost niciodată răutăcios, celor de la Dinamo le doresc multă sănătate. Sincer, Dinamo este un club mare, un nume mare, este păcat, ar trebui să fie şi ei în primele echipe. Chiar mi-aş dori ca Dinamo să ajungă în play-off, cu toate că va fi foarte-foarte greu, iar Universitatea Craiova să câştige campionatul” a încheiat tehnicianul.

 

Afla mai multe despre: eugen neagoevictor piţurcău craiova 

viewscnt
Articole similare