Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Planul lui Gigi Becali a reuşit! Bogdan Planic a ratat transferul. Clubul care a fost aproape de o gafă de proporţii

NEWS ALERT | Planul lui Gigi Becali a reuşit! Bogdan Planic a ratat transferul. Clubul care a fost aproape de o gafă de proporţii

FCSB

Comentarii

Preşedintele lui Goztepe, Talat Papatya, a oferit primele declaraţii în privinţa transferului lui Bogdan Planic. Fostul fotbalist al FCSB a ratat transferul în Turcia, din cauza conflictului cu Gigi Becali, care cere 10 milioane de euro, dacă sârbul semnează cu o altă echipă.

  • După ce Gigi Becali a decis reducerea salariilor la FCSB pe perioada întreruperii competiţiilor, Bogdan Planic a refuzat şi a fost băgat în şomaj tehnic.
  • În iunie, Planic şi-a reziliat unilateral contractul, pe motiv că nu şi-ar fi primit salariul pe ultimele două luni şi jumătate, aproximativ 38.000 de euro.
  • Bogdan Planic şi Gigi Becali au ajuns să se judece la FIFA. Finanţatorul FCSB a invocat faptul că sârbul mai avea un an contract şi că a fost prejudiciat. Sârbul a susţinut contrariul. 
  • Gigi Becali a anunţat că va primi 10 milioane de euro, dacă Bogdan Planic va semna cu o altă echipă.

Transfer ratat în Turcia pentru Bogdan Palnic

În ultimele zile, presa din Turcia a dat ca sigur transferul lui Bogdan Planic la Goztepe, dar mutarea a picat. După ce au studiat aspectele juridice în cazul lui Bogdan Planic cu FCSB, conducerea lui Goztepe s-a retras din cursa pentru semnătura sârbului: 

"Planic a venit aici şi ne-am înţeles cu el în privinţa tuturor aspectelor. Totuşi, există o reziliere unilaterală a contractului cu fostul său club (n.r. - FCSB). E vorba de 10 milioane de euro şi de două milioane de euro. Deşi ne place de el şi încă îl dorim, credem că e un risc prea mare să semnăm cu el. Poziţia lui Goztepe e clară. Am ştiut că e o problemă cu Planic, dar ne-am dat seama că e alta decât cea despre care am fost informaţi. În situaţia asta, clubul e responsabil pentru orice acţiune", a transmis oficialul lui Goztepe. 

Goztepe i-a pus pe masă lui Bogdan Planic un contract pe doi ani şi un salariu de 500.000 de euro anual. Sârbul şi turcii se înţeleseseră asupra contractului şi fundaşul mai avea de trecut doar vizita medicală. 

Gigi Becali a anunţat că-i va face viaţa grea lui Bogdan Planic

"A venit cineva că dacă să terminăm conflictul cu 250 de mii de euro. Asta i-am propus atunci, îţi dăm 250 de mii de euro, să joci până la final. Dar, după ce a făcut ce a făcut, nu mai accept niciun fel de înţelegere. Să plătească 10 milioane cine îl ia, că aşa are clauză", a declarat, furios, Gigi Becali. 

  • 92 de meciuri a jucat Bogdan Planic pentru FCSB
 

Afla mai multe despre: gigi becalibogdan planicgoztepetransfer bogdan planic 

viewscnt
Articole similare