Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Preşedintele Barcelonei a făcut anunţul! Ce se întâmplă cu antrenorul Quique Setien la finalul sezonului

NEWS ALERT | Preşedintele Barcelonei a făcut anunţul! Ce se întâmplă cu antrenorul Quique Setien la finalul sezonului

FC Barcelona

Comentarii

Josep Maria Bartomeu (57 de ani), preşedintele Barcelonei, a anunţat că antrenorul Quique Setien (61 de ani) va continua la clubul catalan şi în sezonul viitor, în ciuda speculaţiilor cu privire la viitorul său. Presa din Spania a scris că scaunul lui Setien se clatină după ultimele rezultate şi, mai ales, după imaginile în care jucătorii nu-l ascultă.

Într-un interviu acordat RAC1, Bartomeu a anunţat ce se va întâmpla cu Quique Setien de la finalul sezonului încolo. Antrenorul va rămâne în continuare pe banca tehnică a catalanilor. "Qique va rămâne. Sunt fericit cu progresul arătat pe care l-a arătat echipa în ultimele jocuri, în ciuda egalurilor. Ultimele meciuri au pus echipa într-o lumină mai bună. Dacă nu câştigam campionatul, mai avem Champions League!", a spus Josep Maria Bartomeu.

Preşedintele Barcelonei nu regretă că l-a dat afară pe Ernesto Valverde. "Nu regret că l-am schimbat. Echipa, vestiarul, avea nevoie de un imbold. Setien e un antrenor care e pe stilul Barcelonei, are ADN-ul care se potriveşte cu clubul", a mai spus Bartomeu, conform sursei citate.

În ultimele săptămâni, presa din Spania a speculat pe seama unor nume de înlocuitori ai lui Quique Setien. Marcelo Gallardo, Erik ten Hag şi chiar Pep Guardiola sunt antrenorii despre care s-a spus că i-ar putea lua locul lui Setien pe banca Barcelonei.

Fotbaliştii nu ascultă indicaţiile antrenorului în pauzele de hidratare!

În ultimele trei meciuri, cu Celta (2-2), Atletico Madrid (2-2) şi cu Villarreal (4-1), toţi ochii au fost pe Barcelona în pauzele de hidratare, după ce camerele TV au surprins momente când Leo Messi, Gerard Pique sau Ivan Raktici îi ignoră pe Quique Setien şi pe secundul său, Eder Sarabia, care încearcă să le dea indicaţii în momentele când jocul e oprit şi jucătorii vin să se hidrateze pe marginea terenului.

Afla mai multe despre: josep maria bartomeuantrenorfc barcelonaquique setien 

viewscnt
Articole similare