Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Prima reacţie a LPF după cazul de COVID-19 depistat la CFR Cluj! Anunţ de ultimă oră

NEWS ALERT | Prima reacţie a LPF după cazul de COVID-19 depistat la CFR Cluj! Anunţ de ultimă oră

Superliga

Comentarii

Meciul FCSB - CFR Cluj, derby-ul care trebuia să se joacă de la ora 21:00 pe Arena Naţională, se va amâna, după cazul de COVID-19 descoperit la campioana CFR. Justin Ştefan, secretarul general al LPF, a făcut anunţul oficial în direct la Telekom Sport.

Caz de coronavirus la CFR Cluj! Meciul cu FCSB, amânat

"Un jucător de la CFR. De dimineaţă a prezentat simptomenele specifice Covid 19, a fost testat în regim de urgenţă, rezultatul comunicat telefonic de la clinică către reprezentanţii clubului a fost pozitiv. Se aşteaptă parafa medicului, pentru a se întocmi formularele administrative, respectiv buletinul de testare, va fi comunicat către Ligă, când am documentul oficial, facem o decizie de amânare a meciului din această seară.

Aşteptăm documentul oficial, că aşa trebuie să lucrăm, pe documente oficiale, dar e clar că nu ne induce nimeni în eroare, deci nu se pune problema să nu fie testat pozitiv.

Deja merge cineva către Ligă, să întocmească decizia de amânare. Aşteptăm buletinul ca să putem să-l ataşăm deciziei de amânare, să fie toate documentele legale. 99,9% nu se mai joacă azi."
, a spus Iustin Ştefan, la Telekom Sport.

Astfel, derby-ul va fi amânat, după ce s-a descoperit un caz pozitiv de COVID-19 la CFR Cluj, echipa campioană en-titre a României.

La scurt timp, LPF a făcut şi anunţul oficial: 

"Meciul dintre FC FCSB şi CFR 1907 Cluj din etapa a 8-a a play-off-ului, programat să se dispute sâmbătă, 18 iulie, cu începere de la ora 21.00, a fost amânat din cauza apariţiei unui caz de infectare cu COVID 19 în cadrul echipei clujene.

Liga Profesionistă de Fotbal va anunţa în perioada imediat următoare, după consultarea cu deţinătorii drepturilor TV, şi având în vedere situaţia medicală nou apărută, ziua şi ora la care se va disputa această partidă", a transmis LPF. 

Caz de COVID-19 la CFR Cluj!

Se înmulţesc cazurile de coronavirus în fotbalul românesc. De data aceasta, a fost depistat pozitiv cu COVID-19 un jucător al formaţiei CFR Cluj. Alexandru Păun e jucătorul campioanei României depistat pozitiv, potrivit surselor Telekom Sport.



 

Afla mai multe despre: iustin stefanamanarederbyfcsb cfr cluj 

viewscnt
Articole similare