Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Prima reacţie a lui Sergio Ramos, după ce a fost acuzat că s-a dopat! ”Mi-au permis să fac asta”. Ce spune căpitanul Realului

NEWS ALERT | Prima reacţie a lui Sergio Ramos, după ce a fost acuzat că s-a dopat! ”Mi-au permis să fac asta”. Ce spune căpitanul Realului

Real Madrid

Comentarii

Sergio Ramos a reacţionat după ce Football Leaks a arătat că a fost prins dopat după finala Ligii Campionilor din 2017 şi că a încercat să evite un control şi într-o partidă de campionat.

Căpitanul lui Real Madrid se apără după acuzaţiile dure din ultima perioadă.

1. Malaga, aprilie 2018: Când s-a terminat meciul, am fost selectat să fac testul antidoping. Ţinând cont de presiunea legată de plecarea noastră, oficialii mi-au permis să merg să fac duş şi să dau pe urmă testul. Am fost mereu sub atenţia lor, nu m-au lăsat singur. Am dat testul şi l-am trecut cu bine, la fel ca toate de până acum.

2. Cardiff, iunie 2017: Am primit un tratament standard de la medicul profesionist al echipei. Problema a fost clarificată şi rezolvată atunci chiar, după cum e scris şi în raportul dintre cele două instituţii”, a fost comunicatul lui Sergio Ramos.

Cotidianul german Der Spiegel, cel care oferă informaţii Football Leaks, a lansat o nouă dezvăluire, care îl vizează pe căpitanul Spaniei şi al lui Real Madrid

Real Madrid a reacţionat şi a dat un comunicat oficial. "Sergio Ramos nu a încălcat niciodată regulamentul antidoping. În privinţa restului materialului, clubul nu se pronunţă, din cauza lipsei de dovezi din articolul respectiv", se arată în comunicatul madrilenilor.

Sergio Ramos ar fi încălcat de două ori regulamentul antidoping şi de fiecare dată totul a fost muşamalizat. Prima dată la finala UEFA Champions League din 2017. Conform Der Spiegel, Ramos ar fi fost depistat pozitiv cu dexametazonă cu o zi înaintea finalei, dar rezultatul a fost ascuns. Atunci, Real Madrid a învins-o cu 4-1 pe Juventus. Un an mai târziu, în aprilie 2018, Ramos a încălcat din nou regulamentul. A fost ales pentru control antidoping la finalul unui meci de campionat cu Malaga, dar s-a dus la duşuri, deşi ar fi trebuit să meaergă direct la cabinetul medical.

Afla mai multe despre: ramosdopajreactiereal madrid 

viewscnt
Articole similare