Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Primele trei transferuri pentru a ieşi din criză! Dan Şucu pregăteşte mutări importante din iarnă

NEWS ALERT | Primele trei transferuri pentru a ieşi din criză! Dan Şucu pregăteşte mutări importante din iarnă

Rapid

Comentarii

Echipa FC Voluntari a învins sâmbătă seara, în deplasare, scor 2-1, fornaţia Rapid Bucureşti. Într-un meci din etapa a 19-a a Superligii. Este a patra înfrângere stagională pentru giuleşteni.

Rapid a făcut lista de transferuri. Cine vine în Giuleşti din iarnă 

Rapidul este nevoit să facă un tur de forţă pe piaţa transferurilor în pauza competiţională. Dan Şucu ia atitudine după înfrângerea din Giuleşti şi a întocmit lista de transferuri. Din primele informaţii oferite de Fanatik, conducerea din Giuleşti a pus ochii pe Tudor Băluţă, care a fost dorit de giuleşteni şi în iarnă, dar şi pe Juri Cisotti de la Oţelul Galaţi, care s-a impus sub comanda lui Dorinel Munteanu şi a devenit unul dintre cei mai importanţi jucători ai moldovenilor.

Şucu, de asemenea, s-a gândit şi la un alt atacant din străinătate având în vedere accidentarea lui Rrahmani. 

Rapid Bucureşti se află pe locul 4, cu 31 de puncte, iar FC Voluntari a urcat pe locul 9, cu 24 de puncte.

  • 17 meciuri a jucat Cisotti în tricoul Oţelului, unde a reuşit să marcheze 4 goluri în debutul său în primul eşalon
  • 12 partide în acest sezon şi a reuşit să înscrie un gol pentru formaţia lui Gică Hagi

Rapidul se află în cădere liberă

La Rapid - FC Voluntari, pe Giuleşti a fost cea mai mică asistenţă din acest sezon, iar după cele 90 de minute fanii au răbufnit. 

Galeria vişinie i-a fluierat şi alungat pe fotbaliştii lui Cristiano Bergodi, în timp ce jucătorii de la FC Voluntari au fost aplaudaţi la scenă deschisă. 

Nici la tribuna I spritele n-au fost liniştite. Acţionarul majoritar, Dan Şucu, a rămas minute bune ţintuit în zona VIP, pe scaunul său, sub o "ploaie" de reproşuri din partea mai multor suporteri. Nici conducătorii care s-au mai aflat în acea zonă n-au scăpat de supărarea suporterilor, care şi-au strigat nemulţumirile de la câţiva metri distanţă. Evenimentele n-au degenerat, iar Dan Şucu a rămas nemişcat pe scaunul său, cu un zâmbet amar. 

De când a intrat în acţionariatul Rapidului, Dan Şucu a investit în echipa din Superliga şi în infrastructura sportivă a clubului, într-un proiect de 10 milioane de euro la Rapid. 

Afla mai multe despre: dan şucurapidfc voluntari 

viewscnt
Articole similare