Experiențe împreună.
You are here:

NEWS ALERT | Primul transfer făcut de Gigi Becali pentru noul sezon! ”Ăsta este motivul pentru care l-am adus” Cine a venit la FCSB

NEWS ALERT | Primul transfer făcut de Gigi Becali pentru noul sezon! ”Ăsta este motivul pentru care l-am adus” Cine a venit la FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a venit în cantonamentul FCSB la primul antrenament al lui Bogdan Andone în funcţia de antrenor principal. Patronul grupării roş-albastre a anunţat că l-a adus în club şi pe Alexandru Tudor.

Becali a făcut primul ”transfer” la FCSB. Latifundiarul l-a luat în club pe Alexandru Tudor, iar fostul arbitru va lucra la academia din Berceni a roş-albaştrilor.

Văd că ştie mult mai multe lucruri despre ce înseamnă administrarea fotbalului, mai ales academii. Văd că ştie despre academii foarte multe lucruri. Acum am aflat, după ce i-am spus că îl angajez. Am aflat că ştie foarte multe lucruri chiar şi despre administrarea clubului.

Îmi spunea cum vede Guardiola jocul, ce face înainte de antrenamente, cum trebuie să fie tăiată iarba, cât trebuie să fie udată, viteza de joc, cât trebuie de udă să fie iarba. Şi, în plus de asta, e un om deştept, un om corect, un om drept. 

Mă întâlnesc în fiecare zi cu el la Biserică. Programul lui va fi după 10.30, că în fiecare zi merge la Biserică. După 10.30 va veni aici, deci programul de Biserică nu se modifică! Prima dată la Dumnezeu, după aia la astea lumeşti. Am venit cu Sandu să ne consultăm unde facem Biserica. O să facem o mică bisericuţă aici. Oriunde este rugăciunea, acolo pune şi Dumnezeu şi ajută. În sistem de mănăstire va fi, în fiecare zi Sfânta Liturghie, o oră jumate”, a spus Gigi Becali.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe