Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Probleme mari pentru Poli Iaşi din cauza zăpezii. Ce soluţie au găsit pentru a ajunge în Antalya

NEWS ALERT | Probleme mari pentru Poli Iaşi din cauza zăpezii. Ce soluţie au găsit pentru a ajunge în Antalya

Fotbal

Comentarii

Jucătorii de la Poli Iaşi sunt cei mai afectaţi de zăpada abundentă căzută peste România. Echipa antrenată de Flavius Stoican trebuia să decoleze de dimineaţă spre Bucureşti, apoi să urce în avionul de Antalya, dar planul moldovenilor a fost dat peste cap de vremea rea din Moldova. Avionul lor nu a mai decolat de la Iaşi.

UPDATE: Până la urmă, jucătorii lui Poli Iasi vor pleca spre Antalya în două tranşe, sâmbătă dimineaţă. În avionul care pleacă la 07:00 dimineaţa spre Bucureşti au fost găsite 15 locuri şi în el vor urca antrenorul principal şi 14 jucători. La ora 11:00, cei 15:00 vor decola de la Bucureşti spre Turcia. Ceilalţi jucători şi membri ai staff-ului vor pleca duminică spre Bucureşti, tot la 07:00, iar la 11:00 se vor urca în avionul spre Turcia. În urma acestor probleme, cantonamentul va fi prelungit cu două zile, până pe 26 ianuarie. Toate aceste reprogramări au costat clubul în jur de 8.000 de euro.


UPDATE: După cinci ore de aşteptare, fotbaliştii ieşeni au fost trimişi acasă, după ce decolarea avionului care trebuia să îi ducă la Bucureşti a fost amânat de mai multe ori. 

”Nu este o situaţie plăcută, dar asta este. Cu natura nu poţi să te pui. Sper ca zilele viitoare să găsim bilete spre Antalya. Cred că o să prelungim şi cantonamnetul. Trebuia să ne întoarcem pe 24 ianuarie, dar dacă vom pleca mai târziu, vom prelungi cu două zile cantonamentul din Antalya”,  a spus Flavius Stoican.


Moldovenii urmau să plece spre Antalya, dar din cauza zăpezii zborul ieşenilor spre Turcia a fost anulat. Fotbaliştii lui Flavius Stoican au fost daţi jos din avion, iar acum aşteaptă o soluţie pentru a putea decola.

Rămâne de văzut dacă vremea de la Iaşi le va permite fotbaliştilor să ajungă azi în cantonamentul din Turcia sau dacă plecarea se va amâna pentru ziua de sâmbătă.

Afla mai multe despre: poli iasiliga 1,  

viewscnt
Articole similare